Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Hűvös" nyári randihelyszínt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Hűvös" nyári randihelyszínt tudtok mondani, Budapesten?

Figyelt kérdés
a nagy melegben nem tudok dönteni, hogy hova menjünk, első randira :D nem szeretnék izzadtan első benyomást kelteni :D

2012. júl. 2. 10:04
1 2
 11/15 anonim válasza:

Esetleg egy jó Palatinus vagy Római strand. János-hegy, Normafa mégis magasabban fekvő terület. :D

Menjetek le a Balcsira egy-két napra. :) Vagy este találkozzatok, amikor már nincs olyan meleg, sőt éjjel menjetek el mondjuk a Polaris Csillagvzsigálóba, én nagyon szerettem. :)

2012. júl. 2. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:

icebar!

[link]

2012. júl. 2. 14:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóval értek gyett, az Icebar tökéletes megoldás, én is ezt akartam javasolni :))
2012. júl. 2. 14:43
 14/15 A kérdező kommentje:

ma mindenki milyen humoros hangulatában van...

köszi a normális tanácsokat, és nem fogom papuccsá nevelni.

mindketten gondolkodunk rajta, h hova menjünk, és gondoltam, tőletek is kérek vmi tanácsot

az Icebar télleg jó ötlet lenne :D

2012. júl. 2. 19:38
 15/15 A kérdező kommentje:
oo most néztem az árakat, és 5-5000 ft lenne a belépő. nem szeretném megkopasztani szegényt :D
2012. júl. 2. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!