Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem szerelemre utaló dolgokat mondani?
Nem vagyok benne biztos hogy belezugtam-e a srácba nem ismerem ki az érzéseimet.
Milyen az ember ha szerelmes?(voltam már az nem is 1szer de most félek ettöl az érzéstől.)
Há elkalandozol, és rá gondolsz, akkor akaratlanul valamit csinálsz: pl. megigazítod a hajad, elmosolyodsz, megsimogatod magad. Ez nem mindenkire igaz.
Az is lehet, hogy tobbszor elolvasol egy tole kapot sms-t, újraélsz egy beszélgetést. Vagy vágyak: szeretnéd érezni az illatát, megérinteni, vagy csak simán, hogy a kozeledben legyen.
Első: EZ ÚGY AHOGY VAN HÜLYESÉG.
Kérdező: Írd meg privátba, hogy miből gondolod, h szerelmes vagy. Aztán megírom, hogy lehet-e szerelem. De csak ha akarod.
Köszi xd
Az a helyzet,hogy minden erőmmel azon vagyok hogy ne érezzek semmit.Hát csak nem akar összejönni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!