Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 csaj aki nagyon megtetszett De nem merem bevallani hogy nekem is tetszik mit tegyek?
Hali! Van 1 Lány Aki Elvileg ő is Szeret Csak Ez Nem Látszik..... PL: Belelkött a
Vízbe Tegnap a Strandon.. Stb. 30km-re lakunk egymástol ritkán tudunk talizni...Meg Facebook-on Sincs fenn.És én szerelmes Vagyok Belé. Csak NEM MEREM MEG MONDANI. Mit tegyek??
És ha randira hívnád? Ott is bevallhatnád, hogy:
- Figyelj, az a helyzet, hogy nekem nagyon tetszel, de ha te nem így gondolod, akkor megértem.
Erre egyértelmű választ kell hogy adjon. Vagy te is tetszel neki, vagy nem. Bár én őszintén szurkolok, hogy összejöjjön.:)
Szia ! Fiu vagyok 12 éves. Nem hinném segíteni tudok de azért megpróbálom. Osztálytársam születésnapi buliján voltunk. 10-12 ember amikor egyszobában voltunk [12 en]
ott mindenki előtt vallottam be. annyit mondtam "szerelmes vagyok beléd!" Csak mindenki nézett nyitott szájjal. Ez volt az első szerelmet vallásom.
Mivel a srácnak összejött, nem is kell több tanácsot adni.
Az utolsónak meg annyit, hogy bátorságpróbának nagyon jó, amúgy meg szerintem kellemetlen, kockázatos. A lányt ezzel iszonyatosan zavarba tudod hozni, és ez nem egy kellemes kiindulási pont. Ráadásul ha pont ebben a közegben pont így visszautasít, akkor égsz, mit a Reistag. Ez első sorban két emberre tartozik, és kettesben célszerű megmondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!