Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondtam neki mit érzek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam neki mit érzek. Lekoppintott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársamról van szó,úgy éreztem ő is viszonozza az érzelmeimet ezért elmondtam neki hogy szeretem.De ő jött a szokásos maradjunk barátok szöveggel.Szeretném neki megmutatni,hogy igenis számíthat rám és jófejnek próbálok lenni ennek ellenére,de nem szeretnék nyomulni.Hogyan tehetném meg ezt?

2012. júl. 1. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És legközelebb ne vallj szerelmet addig, amíg nem biztos a siker! Ez egy olyan hiba, amit a legtöbb srác elkövet, pedig nem szabad!
2012. júl. 2. 00:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha lekoptatott, akkor mi a kérdés? Szerintem elég egyértelmű...
2012. júl. 2. 00:39
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor beletőrődőm valahogy ebbe a helyzetbe.23:00 sokat segítettél köszi!:)
2012. júl. 2. 09:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Szia.Én csak annyit fűznék hozzá,hogy mivel lány vagy így főleg nem kéne újra próbálkozni,mert ez úgy jön le mintha neked csak ő létezne és ezért alárendelt szerepbe kerülnél. De van rá egy mondás is valahogy így szól: olyan szekér után nem kell futni ami nem vesz fel. :)
2012. júl. 2. 19:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Ebből rájöttél, hogy nem mindig jó dolog elmondani ha nagyon tetszik valaki. Mégpedig azért nem, mert sokan nincsenek tisztában egy jó darabig az érzelmeikkel. Te döntés elé kényszeríted őt azzal, hogy elmondod neki, hogy szeretlek, vagy hasonló. Ha nincsen tisztában az érzéseivel, nagyon kínos lesz ez neki, hogy döntenie kell olyas valamiben, amit nem érez tisztán, ezért jó esély van rá, hogy megrémül ettől a döntéstől amire ő még nem számított, és eltávolodik tőled (azaz barátságba burkolózik).
2012. júl. 2. 23:32
 16/18 anonim válasza:
hát akkor hagyd a francba,és lépj túl rajta.de ha ez nem megy,akkor próbáld féltékennyé tenni egy másik osztálytársaddal:D de a legjobb lenne,ha magasról...
2012. júl. 3. 00:09
 17/18 anonim ***** válasza:

23.00 vagyok.

Szerintem jól döntöttél, hogy elmondtad neki, mit érzel. Kevés, nagyon kevés ember képes erre csak. Ugyanis félnek a visszautasítástól, félnek attól, ami be sem következett még (a visszautasítástól), félnek az ismeretlentől. Te bátor voltál, és megtetted ezt, nyilván tudtad, hogy kétesélyes a dolog, biztos benned volt, a "mi van ha mégsem" érzés. Őszintén szólva, nem sok esélyed van már arra, hogy ti ketten egy párt alkossatok. Persze történt már ilyen, hogy barátságból szerelem, nekem is van az ismeretségi körömben ilyen, karácsonykor jegyezték el egymást. Szóval van ilyen, de nem mindenkivel történik ám meg...

Biztatni nem foglak, mert nincs miért. De jól cselekedtél! Mindig azt vallottam, hogy sokkal jobb a "biztos rossz" tudatában élni, mint a bizonytalanságban.

2012. júl. 3. 11:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Ezzel tökéletesen egyet értek.Már körübelül 3 hete történt a dolog azóta nem is találkoztam vele.De ahogy telik az idő érzem hogy talán kcisit így még mindig jobb mintha reménykednék:)
2012. júl. 4. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!