Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam neki mit érzek. Lekoppintott. Mit tegyek?

23.00 vagyok.
Szerintem jól döntöttél, hogy elmondtad neki, mit érzel. Kevés, nagyon kevés ember képes erre csak. Ugyanis félnek a visszautasítástól, félnek attól, ami be sem következett még (a visszautasítástól), félnek az ismeretlentől. Te bátor voltál, és megtetted ezt, nyilván tudtad, hogy kétesélyes a dolog, biztos benned volt, a "mi van ha mégsem" érzés. Őszintén szólva, nem sok esélyed van már arra, hogy ti ketten egy párt alkossatok. Persze történt már ilyen, hogy barátságból szerelem, nekem is van az ismeretségi körömben ilyen, karácsonykor jegyezték el egymást. Szóval van ilyen, de nem mindenkivel történik ám meg...
Biztatni nem foglak, mert nincs miért. De jól cselekedtél! Mindig azt vallottam, hogy sokkal jobb a "biztos rossz" tudatában élni, mint a bizonytalanságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!