Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondtam neki mit érzek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam neki mit érzek. Lekoppintott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársamról van szó,úgy éreztem ő is viszonozza az érzelmeimet ezért elmondtam neki hogy szeretem.De ő jött a szokásos maradjunk barátok szöveggel.Szeretném neki megmutatni,hogy igenis számíthat rám és jófejnek próbálok lenni ennek ellenére,de nem szeretnék nyomulni.Hogyan tehetném meg ezt?

2012. júl. 1. 22:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha le lettél koppintva akkor ennyi, keress mást.
2012. júl. 1. 22:17
 2/18 anonim ***** válasza:
Lekoppint? Nem lekoptat vagy lepattint? A koppintás tudtommal másolást jelent...
2012. júl. 1. 22:20
 3/18 A kérdező kommentje:
én úgy tudom erre is használják manapság:)de nem ezen szeretnék vitatkozni akkor "dobott"
2012. júl. 1. 22:21
 4/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sajnos ebben az esetben nem tehetsz mást. Nézd, ô korrekt volt, megmondta, hogy nem akar semmit.

Barátnômmel is nagyjából ez volt... Csak ott a srác nem mondta meg sosem, hogy nem akar tôle semmit, és mindig félreérthetôen viselkedett. Sôt, velem is ez van, csak nekem nem osztálytársam a fiú, a barátnômnek viszont igen.

Annyit mondhatok, hogy ne erôltesd. Ha akar majd valamit, akkor tundi fogja, hogy szabad a pálya! Maradj továbbra is jófej, számíthasson rád, amikor kell. Tudom, hogy nehéz várni, és rossz, hogy tehetetlen vagy, de sajnos árhat, ha erôlteted.

Egy utolsó kérdés... fiú vagy, vagy lány? És mennyi idôsek vagytok?

2012. júl. 1. 22:30
 5/18 anonim ***** válasza:
Talán van esélyed nála, talán nincs, lehet, hogy az érzelmei később sem fognak megváltozni. Azt tudnám neked tanácsolni, hogy tartsd fenn vele a haveri viszonyt, de inkább nézelődj másfelé, hátha ott több szerencséd lesz.
2012. júl. 1. 22:34
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)főként az utolsónak.Lány vagyok és mindketten fiatalok vagyunk (15évesek)Már 5 éve ismerjük egymást.
2012. júl. 1. 22:35
 7/18 A kérdező kommentje:
22:34 az a gond,hogy most úgy érzem csak ő "kell"nekem.
2012. júl. 1. 22:36
 8/18 anonim ***** válasza:
Igen, itt már nem sok esélyed van, részvétem :(
2012. júl. 1. 22:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Maradj a tűz közelében, de ne hagyd, hogy megégessen! Pókernyelven szólva, megmutattad a lapjaidat, így a másik pontosan tudja, mivel áll szemben. Ésszel akard megmutatni, hogy számíthat Rád, mert most bármit megtennél neki, hogy bizonyítsd ezt. Ha hirtelen sült mosómedve s.egglyukat szeretne enni pálcáról, Te megszereznéd neki! A példa túlzó, és direkt vicces, de érted, mire gondolok?

Figyelj arra, hogy ne használja ki ezt a helyzetet, hogy megtennél most bármit. Ha úgy érzed, amit kér, az kihasználás lenne, mondj nyugodtan nemet.

2012. júl. 1. 23:00
 10/18 anonim ***** válasza:
23:00 - Le a kalappal, marhajól megfogalmaztad, tökéletes tanács!:)
2012. júl. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!