Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn randizási íratlan szabályok? Jó pár srác csak chatel chatel, húzza a találkozást. Miért is?
jó lenne ha valami sémát ismernék legalább. van aki egyből randira hív, megtudja mit várhat tőlem, ha nem, fel sem hív többet.
de aki állandóan csak beszélget velem habár nem hülyeségekről, tervekről, célokról, de a témát inkább én viszem, én vetem fel, és ez sajnos úgy látom 80-90%-a fent levő srácoknak, az mit jelent? megígéri, hogy találkozunk, de randi előtt lemondja egy rakás bocsánatkéréssel, utána meg időpontot nem találunk...
Szóval normális, komoly kapcs-t kereső srácok is ilyenek? vagy hogy megy ez? valaki ismer valami sémát?
nem :) meghallgatom a másikat. szóval látszólag minden normálisan zajlik.
viszont, ha pipára mennek, az is mire jó találkozás nélkül..
Hogyne, ismerek sémát.
Beszélgetés a semmiről
Beszélgetés magunkról
Beszélgetés taliról
Majd beszélgetés magunkkal a taliról
Megfutamodás
Majd bocsánatkérés , beszélgetés potenciális jelölttel
Mjad bocsánatkérés magunktól
Majd bizalmatlanul "remegő" tettek magunk felé
Majd bizalmatlan "remegő" tettek a jelölt felé
Majd találkozás!!!!
Happy end.
Én a chat-et mindig próbáltam elkerülni. Sokkal jobb az offline írás. (A chat nekem se nem mail, se nem beszélgetés.) Levélben lehet normálisan fogalmazni, gondolatokat kifejteni.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de én minden randira hívott lánnyal találkoztam.
28 vagyok.
nem mindenki csinálja ezt, de kezdek rájönni abból a 80-90%-ból aki elhív, jelenleg most 50-60% kint dolgozik, ill. ki akar menni...de találkozni akar, de 2 hét múlva jön haza, a másik még 1 hónapig van itthon, stb stb
most viszont elhívott egy olyan, aki képen tetszik, telefonban meg olyan érdekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!