Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok tényleg utálatosabbak is rendszereint jellemre? Mik a tapasztalatok, milyen külsejű, testalkatú lányok a legrendesebbek, fiúk? Mik a tapasztalatok?
A te korosztályodban egyetértek veled, ezek a dolgok itt jönnek elő. Pl. pár év kell a túlsúlyosaknak míg vagy lefogynak vagy elfogadják magukat olyannak amilyenek, akkor már nem frusztrált és ellenséges hanem meleg és barátságos lessz.
De ez valóban idő és tapasztalás kérdése.
És persze a világ egy tükör is, ha te negatívan állsz valakihez automatikusan kiváltod az unszimpátiát, amit adsz mindig mindenkitől azt kapod vissza.
Amúgy nagyjából egyetértünk mindenben :)
Grat a 8 nyelvhez, az nem semmi... Remélem nem bízod el magad és adod alább az életben.
Bocs, hogy ezt mondom, de kikívánkozik: de a nyelvtudás olyan, hogy ha meg tudod fizetni és van rá időd, akkor akármennyi nyelvet meg lehet tanulni. Három nyelven tanultam meg felsőfokon a középiskolában, kettőn az egyetemen, azóta viszont semmi időm, és pénzem nincs rá (a munka mellett).
De ettől függetlenül hajrá, ha teheted, tanulj, csak ne szállj el magadtól.
Az ország ezen állapotában viszont roppant hasznos a nyelvtudás.
És végül is minden más tudományágra is igaz ez, ha szorgalmas vagy, időt és energiát szánsz rá meg tudod tanulni...
Talán a művészetek képeznek csak kivételt, oda tehetség is kell azt hiszem, de én nem vagyok az így nem tudhatom ezt sem biztosra...
Szóval elismerést érdemel a 8 nyelvért, ahogyan te is a háromért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!