Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 eves fiuk! Zavarna-e, ha egy veletek egy idos lany, mar nem lenne szuz?
Figyelt kérdés
Van egy srac, aki tetszik. Tegnap vegre ram irt, elmeselte, hogy en is bejovok neki. Elkezdtunk ugye beszelgetni, hogy jobban megismerjuk egymast. Mondta, hogy lesz a haveja szulinapja, es orlne, ha elmennek vele, egybol igent mondtam. Aztan szobajott az is, hogy szuz vagyok-e meg. Mondtam neki, hogy volt egy 1 eves kapcsolatom, 2 honapja szakitottunk, tehat nem.
Annyit mondott, hogy pedig azt hitte, az vagyok.
Aztan 25 percig semmi, es elkoszontem.. Nem akartam rakerdezni inkabb..
Lehet, hogy mar nem akar talalkozni sem?
Titeket ez zavarna?
2012. jún. 30. 12:50
11/11 A kérdező kommentje:
Ja, es mindegyik valasz hasznos volt! Ne pontozzatok le a masikat.
2012. jún. 30. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!