Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ez a kérdés nektek szól, van esélyem a nálatok? (fotó lenn)
szia,
én lány vagyok és érdekelt a kérdés ezért megnéztem a képed. Szerintem helyes vagy, de tenned kéne magadért hogy még jobban nézz ki. Smink és bőrápolás! illetve tanulj meg mosolyogni.. egy mosollyal szinte bárkit megszerezhetsz!
Ezt mint öreganyád tanácsolom:))
Külső alapján nem lenne, de ha társkeresőben találkoznánk, akkor én kérnék még pár randit, hogy jobban megismerjelek, mert látok valamit a szemedben. De ehhez kell egy kis érettség. 25 évesen én is társkeresőztem, és hideg zuhanyként ért, ha egy ilyen lány jelent meg a találkán. Nem vagyok rá büszke.
39F
Én adnék neked egy esélyt...
21/F
ma 21:39
Hogy érted azt h 25 évesen társkeresőztél? Mert ha netre érted, szerintem valamit nagyon benéztél! Hol volt még 16 évvel ezelőtt netes társkeresés? Sőt tovább megyek, rendes net is alig volt a háztartásokban....
22:10:
Társkereső iroda volt, több is, de próbálkoztam telefonossal is (0690/.....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!