Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ennyire izmos kar tényleg túl izmos a pasik szemében? Nőn természetesen.
2012. jún. 29. 18:33
12/25 anonim válasza:
Ez alighogy enyhén sportos, épp csak. "-.-
13/25 anonim válasza:
mitől ijedtél meg drágaságom?hogy ettől egy ilyen hatalmas nagy bicepsztől visszariad valaki?:D
rajta nincs izom és ha nem sportolna akkor is kb igy nézne ki mert vékony.
14/25 anonim válasza:
Utolsónál a pont. Sok csajt ismerek, akik JÓVAL izmosabbak, és velük sincs baja a fiúknak. Én a képen lévő hölgy karján nem igazán látok különösebb izomzatot. Igaz, írta itt egy feltehetően hímnemű illető, hogy ő félne tőle. De megkérdezem: ezek szerint az ő barátnőinek karja miből állt? Csaj csont és bőr? :S
16/25 anonim válasza:
Nem a kezétől félnék, hanem a hasától. Kicsit félre értettétek, de lehet én fogalmaztam rosszul:) Nekem nagyon nem jön be már az ennyire izmos has, nem tetszik egyszerűen. Nem a dagikra bukok az is tény, de nem szeretem az ennyire szálkás nőket:)
17/25 anonim válasza:
max attól riadnék vissza,ha ilyen csajom lenne,hogy gondol egyet és átpártol egy fitneszes vagy gyúrós fazonhoz.ha lenne is valamennyi izom a karján(ami nincs!) még úgy is kb negyed akkora lenne mint én:D
18/25 anonim válasza:
ma 19:16: Ezt nem értem, a többség az inkább feszest hast szereti, meg hogy lehet attól félni? :D Hogy szex közben beletörik? :D Bocs. De lelked rajta. :)
19/25 anonim válasza:
A hasát sem látom izmosnak, de kinek hogy. :)
20/25 anonim válasza:
Egyébként szép nőies alak, formás mell, formás csípő. Pont a karja vézna kicsit (hogy megnyugtassam a kérdezőt) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!