Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taylortimothymatthew kérdése:
Lányok, Nők ölelés az utcán?
Figyelt kérdés
Azt akarnám kipróbálni a nagyon közeljövőben hogy én és haverom 20/F mind a ketten, hogy csinos,fiatal nőket megállítunk az utcán és megölelni és ölelni a következőt ! ti mit szólnátok ha az utcán vagy sétálóban megállítana egy srác és meg akarna ölelni.2012. jún. 28. 21:23
21/31 anonim válasza:
Szépen megkérném, hogy ölelgesse azt amivel egyidős. Budapesten élek, én azt hinném, hogy ez valami új zsebtolvajlási módszer.
22/31 anonim válasza:
Ha előtte engedélyt kérnétek én biztos nem venném rossz néven, de lehet, hogy a páromnak már nem annyira tetszene. :D
23/31 A kérdező kommentje:
ezt a zsebtolvajos dolog eszünkbe se jutott, nem így neveltek minket.
2012. jún. 28. 21:45
24/31 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy zsebtolvajok lennétek. De azt sem mondom, hogy ez a homlokotokra van írva.:D Jobb az elővigyázatosság, és személy szerint utálom ha idegenek hozzámérnek. :S
25/31 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon köszönöm a sok választ ! Úgy döntöttünk ezek után hogy belevágunk végül is egy kis ismerkedésnek szántuk a dolgot.
2012. jún. 28. 21:53
26/31 anonim válasza:
Én nem mennék bele, nem örülnék neki, de hála ez a veszély úgysem fenyegetne. :D
Perverzek vagytok.
27/31 anonim válasza:
Bocsi, csak a kérdést olvastam, de akkor is, na, minimum feljelentenek a végén titeket. :D
29/31 anonim válasza:
Én örülnék neki.:)Jó ötlet,csináljátok meg ;)
30/31 anonim válasza:
ha helyes a srac tuti! tok jo lenne! romaniaba nincs kedvetek jonni?:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!