Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha a pasitok megölel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a pasitok megölel, mondjon valamit, vagy csak hallgasson?

Figyelt kérdés
Ha megölelem a barátnőmet, mindig az az érzésem, hogy mondanom kéne valamit...akármit, csak hogy ne legyen az a csend. Nekem nem lenne baj, ha végig csendben lennénk, de nem tudom, hogy nektek ez probléma-e hogy nem mondok semmit ilyenkor... Mit tegyek?

2012. jún. 24. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem probléma. Hallgass nyugodtan. Az érintés a lényeg.

25/N

2012. jún. 24. 19:55
 2/8 anonim válasza:
Általában nem kell semmit. De egyik barátnőm mondta h nagyon tetszett amikor ilyenkor mondtam neki egy két szép szót rólla. :))
2012. jún. 24. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Ilyen melegben ne ölelgessen.
2012. jún. 24. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell ilyenkor feltétlenül "beszélni", valóban itt az érintés a lényeg, az mindent elmond.

Nekem ugyanakkor mégis jól esik amikor a párom ilyenkor néha a fülembe súgja: szeretlek :)

2012. jún. 24. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is kellemes ilyenkor a csend, de ha szólsz 1-2 kedves szót, annak is tutira örülni fog.
2012. jún. 24. 20:20
 6/8 Csegi89 ***** válasza:

Én nem nagyon szoktam mondani semmit a barátnőmnek mikor megölelem,, az érintésből, ölelésből tudja, hogy mire gondolok. Viszont néha egy fülébe súgott szeretlek vagy egy hiányoztál nagyon jól tud esni neki.

22F

2012. jún. 24. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
De cuki vagy :) Mondd meg neki, hogy szereted :)
2012. jún. 25. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha még nem vagytok régóta együtt, és kínos, akkor mondhatsz pár kedves dolgot, az nem gáz, de a csend sem az:) Csak kapcsolatok elején még kicsit kínosnak érezhető, hogy na most akkor nincs téma, vagy első taliknál, de később nem zavaró, akkor már csendben is tudod nézni a párod, és akkor az a csend többet mond, mint amit elmondhatnál bármennyi idő alatt, de ehhez egy ideje ismerni kell a másikat:)
2012. aug. 13. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!