Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne új barátnőm?
Nehéz történet az enyém, a sors mindig meg büntetett ,mondjuk meg is érdemeltem.
Sokáig el voltam kényeztetve. Túl jó dolgom volt. Azt hittem,azt tehetek amit akarok. Kihasználtam,h a lányok buknak rám,és élveztem az életet. Mindig is egy lusta önző szemétláda voltam. Aztán eljött a szerelem ideje. Beleszerettem egy lányba. Rendes volt,és jólelkű. Totál megbabonázott. Ő volt életem első szerelem. De mint 2 hónap járás után kiderült,sosem viszonozta csak megjátszotta,és elhagyott. Ettől teljesen összetörtem. Az egész világot gyűlöltem miatta. Ez volt a sors "jutalma" h meg büntetett korábbi léhaságom miatt.
Azóta eltelt majdnem egy év. És semmi komolyabb kapcsolatom nem volt azóta. Flegma lettem,és amolyan lezser lazasággal tojok mindenkire,aki körülöttem van. Az egóm még mindig túl nagy,és simán megy a csajok leszólítása, de egy ekkora bunkó komolyabb kapcsolatra senkinek sem kell.
Hát ebben szeretném kérni a segítségetek. Rájöttem,h bennem van a hiba,és először magamat kell legyőznöm,h normális kapcsolatom lehessen.
Először is. A kérdés nem az, hogy "Hogy lehetne új barátnőm?" , hanem, hogy "Hogyan lehetne barátnőm" csak így natúr, mert a kérdésed körülbelül valami ilyesmit sugall: "Rettentő jó pasi vagyok és meguntam a régi barátnőm ezért kéne egy új."
Másodszor. Jól haladsz a "Hogyan lehetnék jobb ember!" úton, ugyanis beismerted, hogy veled van a baj és tisztáztad is, hogy változni szeretnél. Hát akkor rajta!!! Legyél kedvesebb, fogd vissza magad. Vedd körül magad olyan emberekkel akik...hogy is mondjam... nem ez a felszínes bulizzunk orrba-szájba emberkék, hanem a normálisabbak...ha érted mire gondolok. Ezen csak te tudsz változtatni és ha találsz valaki olyan aki tényleg igaz barát és mindig kitart melletted... akkor reméljük ő majd a jó irányba "terelget".
Sok sikert a változáshoz!!!! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!