Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Jófej, aranyos, tanulmányi átlaga 4,6. Csinos, szép arcú [ezeket mások is megerősítették]

de nagyon pici melle van, és a formája sem szép kerek. ?

2009. júl. 8. 11:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

hát korán érő biztos nem, anyám szerint is igazából 18éves koromtól indul be..... remélem:)

köszi a válaszokat

2009. júl. 8. 11:22
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
Persze h nem mellékes, de azért más jobban számít. írhatunk neked minden félét, de úgy sem fogod elhinni ! Mert a probléma nem a melleddel van ha nem az önbizalmaddal, az én-képpel ! Amiket írtál fontos lehet de nem az lapján fognak veled járni h mennyi az átlagod. Amikor megkérdeztem a barátomat mit néz meg egy lányon, a mellek közelébe se ment... Mondjuk ez is személy függő, kinek a pap kinek a papné. Amúgy amig ki nem fejlődik teljesen nem is lesz kerek (gondolom csúcsos neked is)ez olyan legkésőbb 24éves korra tehető. Én 19 vagyok csúcsos nekem is :)Van párom is és nagyon tetszik neki :)
2009. júl. 8. 11:34
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
Nm fontos, hogy hogy néz ki, csak az, hogy szeresssem, s ő viszont. Nem, nem járnék, mert nem vagyok "járós" típus. :) Ha szeretném, akkor nem azt nézném, mekkorák a mellei. :)
2009. júl. 8. 11:35
 14/25 anonim ***** válasza:
70%

Ha megnyugtat akkor én sem vagyok bazinagy mellű..egy tök átlagos méretem van..vékony testalkattal..[bár most szedtem fel egy kicsit..160cm/50kg..] ne foglalkozz azzal, hogy mekkora a melled..pl.nekem nem kellene egy 80as mell-.-..

Nem minden fiú szereti azt,hogy a feje elveszik köztük..

[ismerőseim közt is van ilyen] [állítólag szép arcom van,alakkal sincs baj..mások szerint meg egyenes szép vagyok-.-] és akkor most hová bújjak? nem a mellem nézik..én sem és te sem vagy tökéletes mint ahogy senki sem..nekünk a mellünk nem nagy..másoknak meg az arca szép és nagy a mellük..ilyennek tényleg ne fogglalkozz=)

(nem nagyképűségből írtam)

Szijjah=)

2009. júl. 8. 11:55
 15/25 anonim ***** válasza:
87%
előző vagyok..:15/L
2009. júl. 8. 11:57
 16/25 anonim ***** válasza:
Ugyebár mindenkinek más jön be:) Nekem pl a kisebb méretű cicik, de mondom embere válogatja. Szóval nemhinném hogy akkora problémád származna belőle és aztse bánnám, ha azátlagod nemlenne annyi amennyi most. Attól még nem bunkó senki, ha mondjuk csak 3-as.:)
2009. júl. 8. 11:58
 17/25 anonim ***** válasza:
43%
Én is ilyen vagyok, pici mellekkel, de a fenekem-combom szép kerek:D és tanulmányi átlagom 5.0! Kész kis zseni, mi? Erőlködés nélkül:D Hát, ha pasi lennék, nekem bejönnél, de tényleg, ízlések és pofonok. 15/L
2009. júl. 8. 12:21
 18/25 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan a mellem :))
2009. júl. 8. 13:28
 19/25 anonim ***** válasza:
54%
Szernited a tanulmányi átlag miért számít abban hogy járnának e veled? Egyébként én is járnék 15/f
2009. júl. 8. 13:30
 20/25 anonim ***** válasza:
ez így rendben van, de ha a tanulmányi átlagod 4,5-re csúszna, akkor azért azt meggondolnám :D:D:D
2009. júl. 8. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!