Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehetne csinálni randin,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne csinálni randin, hova mehetnénk? (Bp)

Figyelt kérdés
A kérdés,hogy hova menjünk randizni,és mit csináljunk..a mozi meg a csak sétikálás már unalmas,sokszor voltunk Margitszigeten is.Esetleg más javaslat?:)

2012. jún. 27. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Van itt Pesten egy csomó Fürdő, én tuti oda mennék, mert nagyon hangulatosak, főleg este, amikor ki vannak világítva.

Mehetnétek biciklizni, bár nem tudom, az mennyire a ti stílusotok. Persze nem azt mondom, hogy bicózzatok egyet a Hungária körúton, de vannak nagyon szép zöld területek a Belvároson kívül, ahol ha elfáradtatok, le tudtok pihenni, beszélgetni. Mehetnétek színházba, bár lehet, hogy a mozival az ülős programokból lett eleged. Én nem rajongok a múzeumokért, kiállításokért, de az sem rossz ötlet->utána esetleg egy éttermi vacsi. Én korcsolyázni is mennék, de persze azt nem nyáron.XDD

Most első nekifutásra ennyi jutott eszembe.

2012. jún. 27. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet menni közeli helyekre is. Visegrád, Szentendre, stb állatkert vagy ami a stílusotoknak leginkább megfelel.
2012. jún. 27. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Menjetek múzeumba.
2012. jún. 27. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Én tuti a vidámparkba mennék ha Pesten laknék.:D
2012. jún. 27. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Idi0ta! Egymást élvezzétek, ne az úti célokat!

Akik szeretik egymást egy ócska lépcsőn is le tudják magukat foglalni.

2012. jún. 27. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Egymáshoz? :)

Hány évesek vagytok?

2012. jún. 27. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
A budai hegyekben sok elegáns kávézó van. pl. a rózsadombon,meg a svábhegyen . Én oda szoktam vinni a lányokat.
2012. jún. 27. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!