Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudok szerezni egy fiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok szerezni egy fiút?

Figyelt kérdés

tudom hülye kérdés

de 14 éves vagyok és még nem volt barátom:(

és még kicsit duci is vagyok

mit tudok tenni

kérlek segitsetek

sűrgős lenne

2009. júl. 8. 03:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
nekem 16 éves koromig nem volt barátom, szóval szerintem sehol nem vagy lemaradva. ismerkedj neten, vagy személyesen, akármi, amit a többiek mondtak, de csak azért ne akarj barátot, merthogy "már" 14 vagy és még sosem volt, és ez milyen ciki.
2009. júl. 8. 09:36
 12/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat sokat segitetetek:)
2009. júl. 8. 13:38
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
nekem 13 évesen volt barátom, megbántam, most 16/L vagyok. Még nagyon ráérsz!!!! Változni is fog az alakod.. (ha nem vagy vele elégedett menj úszni meg infraszaunázni az nagyon jó!! tapasztalat!!^^)
2009. júl. 8. 19:13
 14/21 A kérdező kommentje:

nem tudok úszni:) :(

de amugy szoktam tornázni:)

2009. júl. 8. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
fogyj le, tolj le 1 ekit, menny el diszkóba..ha a legegyszerübb választ vártad
2009. júl. 13. 00:04
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
én az iskolában tudtam a legjobban ismerkedni.. szerintem ott próbálj, mostmeg hogy nincs suli, egy programot se hagyj ki ha hívnak valahova. lehet hogy semmi nem lesz, de megadod az esélyt legalább! ha otthon tévézel, biztos nem lesz pasid! sok sikert
2009. júl. 13. 01:40
 17/21 anonim ***** válasza:
ilyen sz@r kérdéseket ne hozass a lista elejére légyszíves mert amúgy is 6ezer ugyanilyen kérdés van és sztem amúgy is kaptál rá elég kielégítő választ jó megértem még csak 14 vagy azt akarod, hogy mindenki veled foglalkozzon de baz+ nemigaz hogy ilyen szerencsétlen legyen valaki... 14 évesen én még azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány, most már jócskán elmúltam 14 és több mint egy éve van barátom mi a sz@rnak kell parázni hogy úúristen 14 vagyok és még egy barátom se volt és még mindig szűz vagyok atyaég
2009. júl. 13. 06:26
 18/21 anonim válasza:
74%

16éves vagyok volt már kapcsolatom de nem voltak az igaziak ,nem kell minden kapcsolatba bele szaladni csak azért mert hirtelen megtetszik valaki ha azt hiszed ő az igazi hirtelen akkor se!

Ha mégcsak 14éves vagy akkor bőven ráérsz nagyon jó korban vagy igaz ma már elég hamar kezdünk érni mi lányok bár szerintem nem kéne nagyon elsietettni .

Ha az iskolában vagy máshol cikiznek vagy kitaszítanak azért mert még nem volt barátod akkor ők vesztenek de te semmit mert akkor ők nem is igazi barátok .

Hidd el egyszer majd rádtalál az igazi szerelem és pont akkor amikor nem is hinnéd vagy nem is keresed!!

Sok sikert!:)

2009. júl. 13. 09:48
 19/21 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell feltétlenül fogyókúrázni és se vagyok deszka és van egy szépfiú az osztályomban akivel már jártam de szakítottunk és azért zaklat mert én vagyok neki az igazi meg minden.....vegyél fel msn-re ha van: biros.tyra@hotmail.com

deh sok sikert neked

2009. júl. 13. 13:39
 20/21 anonim válasza:

Regiz ismerkedős oldalakra van 1 csómó

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

és még stb..vagy nyár van buli strand menj bnőkkel ha gondolod..de vigyáz hogy ismizel nyáron.Menj el csak sétálni és ha elég bátor vagy szolist meg egy szintén magányos emberkét.Vagy ha vhol tudsz dolgozni az isnagyszerű lehetőség.

Remélem tudtam segíteni 17/L

2009. júl. 13. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!