Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam randira? FIÚK és lányok segítségét várnám! Részletek lent.
16 éves fiú,nemsokára 17 én 16 éves vagyok.Egy suliba jártunk,néha láttam,szemeztünk,aztán felvettem msn-re,nem volt valami kedves .Fél év után most újra ráírtam,sokkal kedvesebb.Mivel nem igazán értek egyet az msn-es ismerkedéssel,randira hívnám.Ez biztos.a kérdés:Hova menjünk,és egyáltalánhogy hívjam el??mit mondjak neki???
nagyon fontos lenne,nincs barátnője már 2 éve,én meg asszem szeretem.Kérlek,komoly válaszokat adjatok,korral nagyon megköszönném!!!hálám örökre üldözni fog:)
Szerintem hívd el sétálni..parkba..vagy fagyizni..
De mindenképpen olyan helyre hívd ahol nem lennél te sem,és ő sem zavarban :) (gondolom nem magadhoz hívnád fel legelső talikor)
Ha elmentek sétálni ott pl. sztem egész jol ellehet lenni.
Vagy akár mozi..pizzéri
16|L
úú de örülök h irtatok!:):)
éés mi van ha visszautasít?hogy nézzek utána a szemébe?titeket utasítottak már vissza?mit irjak neki h figyu,van kedved eljönni sétálni??pl?vagy mit?
jah és mit irjak ha visszautasít?
köszii
Nekem is volt egy sétálós randim mikor megismerkedtem a barátommal,és én legalábbis nagyon unatkoztam(de nem ez volt az első randink).Sztem próbálj meg vm olyan programot kitalálni,ami azért valamennyire szórakoztató.Mi moziban vtunk először.Sokan mondják,h a mozi nem jó,mert nem lehet beszélgetni,és nem tudjuk megismerni egymást.Sztem azért jó,mert a film előtt is tudtuk beszélgetni,és a film után is,sőt a film közben tudsz azon gondolkodni,h mit szeretnél a sráctól,és miről is beszéljetek a film után,v hova menjetek.Nekünk pl a mozi után jött a séta meg a fagyi,és naggyonnagggyon jól éreztük magunkat.Úgy gondolom,h ezzel a programmal sikerült elkerülni a kínos dolgokat,pl a bizonyos "kínos csendet".:P:)És rengeteget beszélgettünk a mozi mellett,sőt a film is jó voltxD:):)
Amúgy msn-en megkérdezhetnéd,h neki mihez lenne kedve,ha találkoznátok,és ha nincs ötlete,mondd a sajátodat!:)
Ha azt mondja,h nem akar menni sehova,akk ne erőltesd,csak mondd neki,h csak szóljon,ha meggondolta magát.Ennél többet nem igazán tehetsz...
Remélem sikered lesz!:)
17/L
Hát itt a nyár szerintem a legkönnyebben a strandon lehet randizni:D
Elhívás:
-az alap kérdés msnen h mizu?(általában)
- na erre mondod h hát nem vagy túl jó passzban mert nemrég mondta le barátnőd a strandot amit már nagyon vártál.
- na erre aztán megkérdezheted h nem lenne kedve eljönni veled mert már annyira vártad a strandot.
Aztán már mehet is a dolog:D
A séta első randin szerintem nem túl jó főleg hogyha nemis beszéltél még huzamosabb ideig azzal a sráccal.Könnyen unalmas lehet..
én ugy jöttem össze a barátnőmmel h épp sétáltak a parton a nővérével ,(ismertem mindkettöjüket) én meg ott voltam a csonakunknál. Köszöntek h szia , zavarunk ?
Mondom ááááh dehogyis .
kérdezték h mit csinálok én meg mondtam h elmék egy kicsit csonakázni már rég voltam.
kérdezték h jöhetnek e , mondom persze legalább lesz kivel beszélgetnem. :D beszáltak a csonakba és elindultunk .Jókat röhögtönk a a lány nagyon megtetszet akkor hogy ott volt elöttem és beszélt , sokszor nem is tudtam h mirről beszélt ,csak azjárt a feembe h milyen gyönyörű. :D egy óra mulva kiszálltunk a csonkból és mondták h jól érezték magukat.mondtam h én is .:D
amikor mentek haza gondolkoztam h megkérdezem h eljön e velem randizni . de elsőre nem kérdeztem meg hanem amikor elindultak utánnuk futotam és megkérdeztem h elönne e vlem szombaton valahova. És azt mondta h komolyan ?
mondom bocs h zavarba hozztalak.És mondta dehogyis épp nagyon örülök neki mi is épp azzon beszélgetünk a növéremmel h elhivjam e vhova. Elmentem hozzá és elvittem egy vacsorázni . :Dazután amikor megvacsoráztunk hazavittem és kérdezte tőlem h nem megyünk e el sétálni .:D mondtam h elmehetünk , lementünk a partra és egymást néztünk mondtam neki h lehet h megcsokolom és mondta h örülne neki és megcsokoltam. nagyonjó volt :D:D
aota is eggyüt vagyunk .:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!