Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a nyár és fogalmam sincs hogy hogy szerezek egy csajt. Vannak tippjeitek?
18/F vagyok.
Nem egó miatt mondom de jóképű vagyok (jó a humorom és vidám, kedves vagyok), mondták már páran de azért szerintem nem lehetek az az adonisz mert a csajozás nem megy olyan könnyen.
Nem tartom sokra magam és én magamat nem tartom olyan jóképűnek valószínű ez itt a gond...
Amúgy sok hobbim van és sportolok, zenélek. Szóval lenne mire nagyképűnek lennem de valahogy az agyam ezt nem akarja befogadni.
Én alapból bulizós, hülyülős fiú vagyok aki szeret elmenni, járkálni a városban de nekem 1 ilyen barátom sincsen így nincs sokszor az a lehetőség hogy elmenjek valakivel...
Adnátok pár tippet? Előre is köszi ;)
jóképű, humoros, vidám sportoló/zenész.....
Ezt a kérdést nem értem....
A jóképű és humorost mások mondták és én épp ezt nem hiszem el csak próbálom...
Barátként rám nem sok lány tekint mivel én baromira nem hiszek a fiú lány barátságban. 1 lány van akivel jóban vagyok.
Amúgy a csinos, nem ribanc típus jön be. Nem utolsó ha lehet vele jót beszélgetni és benne van a hülyeségben szóval nem egy savanyú alkat.
küldj képet és megmondom hogy jóképű vagy e:D
amugy ha zenélsz az biztos jó pont:D gitározol?
Igen, gitározok.
Ha szeretnél képet küldj emailt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!