Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim? (Lent)
Még sosem volt barátom, bár nem várom a "sült galambot", vannak fiú haverjaim. Voltak kiszemeltjeim, akikről vagy kiderült, hogy barátnőjük van, vagy nem tetszettem nekik.
Hozok példákat az elmúlt pár hónapból azokra, akik eddig próbáltak bekeríteni:
- Kocka, saját élettel nem rendelkező srác, aki szinte ki sem mozdult, még barátai is alig voltak.
- Nagyon jó külsejű fiú. Az volt a gondom, hogy.. hát... egy szkinhed. Vagyis ők a példaképei. Sokat verekedett és a barátaimmal szemét volt, bár az tény, hogy lányokat/nőket sosem bántott és minden barátnőjével kedves volt. A politikai nézeteivel nem tudtam megbirkózni és ezek a verekedések rémesek.
- Nagyon helyes, de izomagyú fiú. Konkrétan egy téma sem volt, amiről el tudtunk volna beszélgetni.
- A barátnőm egyik kiszemeltje, elvi kérdés.
Tehát szerintetek ezzel van gond? Válogatok?
Neked egy olyan emberre van szükséged, aki él!
Akivel lehet humorizálni, sz@rrá röhögni magad apróságokon, de ugyanakkor komoly is tud lenni.
Valaki aki spontán, akivel ki lehet mozdulni és adjon magára.
Aki egyben a heverod, a szeretöd, a lelki társad.... szerelmed.
Szerintem ilyennek kellene lennie, mert Én magam is ilyen vagyok és sokan irigyelnek emiatt.
23/F
Unalmas? Ezen mindig felmegy az agyvizem. Nem azért élek hogy valami h_lye p_csa szórakoztató központja legyek. Unatkozol? Foglald el magad, én is ezt teszem.
35 F
Köszi mindenkinek a választ!
#10 Abszolút egyet értek. Sokan elvárnak olyasmit a másiktól, aminek még ők maguk sem tudnának megfelelni. Csak a tökéletes ember keressen magának tökéletes párt olyan pedig nincs.
#13 A lehető legjobban tettem, hogy megmondtam neki, hogy nem akarok tőle semmit, mivel rögtön ezután szétverte egy osztálytársam fejét, akivel jóban vagyok, mert szerinte miatta ejtettem.
Nem, persze nem ilyen fontos a politikai nézet, de azért van egy határ. Radikalizálódni talán nem kéne.
#14 A hülye p*csát köszi, a többinek meg semmi köze ehhez. Azért talán az elvárható, hogy valakinek legyen hobbija és társasági élete, ha nem is mindenki kedvence, vagy nem jár bulizni, vagy nem gyakran... Ahogyan másokkal bánik, akiktől nem vár "ellenszolgáltatást", úgy viselkedik majd a párjával később, mikor már letelik a "próbaidő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!