Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok még van igény a romantikára? Szeretitek ha egy fiú udvarol nektek "nem azonnal letámad"?
hehe uccsó: jó trükk, ugyanezt játszotta el velem egy ismerősöm, aki ráadásul még kifejezetten jó pasi is volt. eleinte kedves, megértő volt, az a tipik helyes pasi tökkkéletes jellemmel, aztán váltott csipkelődésbe, azt is nagyon bírtam. aztán jött a harmadik fázis, amikor először látványosan hanyagolt, akkor rákérdeztem a dologra konkrétan (utálom megjátszani magam, inkább egyenesen rákérdezek), akkor megint aranoys énjét vette elő... végül nem jöttem össze vele, mostanság játssza azt, h nem vesz rólam tudomást (fú, de ezt is nagyon látványosan, majd kiszúrja nem csak az én szemem, de másokét is), reakcióm: lesz.rom. ha valaki annyira se foglalkozik velem, h egy szülinapi sms-re visszaír, mégis miért érdekelne? bunkó pasi nem kell, szóval most koppant egyet: úgyhogy ajánlom, ezt a "levegőneknézemésakkormajdbiztoskellekneki"-dolgot hanyagold, mert a NŐK nem fognak neki beugrani. legyintenek és azt mondják: nem kellek neki? hát jó. van még elég pasi, akinek bejövök. csók.
ennyi az egész utolsó, a stratégiád kisfiú-agyra vall. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!