Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Üdv! Budapesti,30+ srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Budapesti,30+ srác vagyok. Neten megismerkedtem egy lánnyal, aki 17 éves. Komolyan meg szeretnék vele ismerkedni. Lehet egy ilyen korú lányt komolyan venni? Bízhatok benne? Kössz előre is a válaszokat.

Figyelt kérdés
Randizás, komoly kapcsolat, szerelem

2012. jún. 24. 16:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Elég komoly gondolkodásúnak tűnik, bár nem ismerem még annyira. Ráadásul ilyen fiatal lánnyal még nem volt dolgom. Milyenek a fiatal lányok?
2012. jún. 24. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ilyen fiatallal, mert nem lesz jó vége. Még nem értékeli a kapcsolatot, az első 18 éves is el tudja csábítani.
2012. jún. 25. 08:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez akkora gyökérség!

Úgy beszéltek a 17-9 évesekről mintha valami nem is tudom csicska 1sejtű élőlények lennének.

Mert szerinted ha 22 vagy 26 éves, akkor nem basz.hat át a fenébe? Vagy épp nem döngettetheti meg magát minden 2. korabelivel?!

Nem olyan lányra kell ráutazni aki naponta jár a Dokkolóba megbaszatni az agyát, nem a kívül belül riba.ncokat kell keresni és tádámm.

18 évesen furcsa mód idősebb srácokat keresek, mert azoknak talán van annyi eszük, hogy nem basznak át 1 másik csaj miatt. Még nem fordult meg a fejedben, hogy pont azért veled kavar mert abban bízik, hogy te nem bas.zod át a fejét?! Valószínűleg ha könnyű kalandokra vágyna nem egy 32-5 éves emberrel flörtölgetne. Aki normális esetben már családra vágyna.

2012. jún. 25. 19:18
 14/17 anonim válasza:
Na, ezért nem kell az intelligens, 30 év körüli nőknek egy 30 éves férfi...mert ők a 17 évesekre ugranak! :)Legfeljebb, a szalagavatóján ott lehetsz, meg segíthetsz neki az érettségire felkészülni! :)
2012. jún. 26. 14:57
 15/17 Kittcsy95 válasza:

17 éves lány vagyok, koromhoz képest érettebb. Egy 30 év feletti férfit ismertem meg a neten. Nemsokára lesz az első találkozás. Sokat csalódtam már a pasikban, de 30 évessel még nem volt dolgom. Sokat beszélgettünk és eléggé megkedveltem. Őszintén szólva, én szeretném még jobban megismerni és szeretném, ha komolyra fordulna a dolog.

A kérdésedre válaszolva: Ha esetleg kedveled azt a lányt, ismerd meg minél jobban. Annyit mondhatok, hogy vannak olyan lányok akik komolyan gondolják a korkülönbség ellenére is a dolgot. Ha látod a lányon, hogy ő is őszintén érdeklődik irántad, nyugodtan megbízhatsz benne.

Üdvözlettel: Kitti

2012. szept. 1. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Hogyhogy bízatsz-e benne!

Úgy érted, hogy vajon eljö-e az első találkozóra!

Merthogy egyelőre többről nem nagyon lehet szó, ha jól értem.

Hívd el és meglátod...

2020. nov. 7. 18:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Na? Megvolt?
2020. nov. 7. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!