Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is vannak ilyen titkos vágyai?
Figyelt kérdés
Én például arra vágyom igazán, hogy egy kezdő 14-17 év körüli lányt megtanítsak csókolni, hogy én legyek neki mindenben az első. Örömmel tanítanám meg minden jóra, persze csak, ha van közös vonzalom köztünk.2012. jún. 23. 11:40
1/9 guido 

válasza:

Eleve járni se te Tanítottad meg meg kakilni se Wc-be. Szóval ez sose fog teljesülni :D
Mindenben nem te leszel neki az első :D
2/9 anonim 

válasza:

Ott a pont első :DD
Hát sok sikert kérdező :)
16/L
3/9 guido 

válasza:

Az meg necces volna, hogy a saját lányodat Tantód csókolózni vagy egyéb durvább dolgokat xD
5/9 anonim 

válasza:

Szerintem ez teljesen normális. Bár attól függ, te hány éves vagy.
6/9 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2012. jún. 23. 12:14
7/9 anonim 

válasza:

Első akarsz lenni?
Neked használatlan csaj kell?
Mint egy használati tárgy?
Vagy nem?
Amúgy én akkor is megtanítanám mindenre ha nincs közös vonzalom mert a punci az punci és általában minden csajjal jól el lehet lenni! :D
8/9 anonim 

válasza:

Hát akkor azért te sem vagy öreg, így nincs ezzel semmi probléma, hogy ilyenekre vágysz.
9/9 anonim 

válasza:

Egy kis matek és már ki is bukik hogy a lúzerja már 7 éve ácsingózik a csajokra, de nem jön össze hahhaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!