Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen helyekre mehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen helyekre mehetnék egyedül ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szórakozóhelyeken egyedül, társaság nélkül elég kellemetlen csak úgy ott lenni, viszont ha társasággal megyek, akkor szerintem nem annyira keresi más a társaságomat ismerkedés céljából.

Egyedül hol tudnék akkor ismerkedni?

2012. jún. 22. 22:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De egyébként tényleg inkább személyesen ismerkednék, mint mondjuk neten keresztül, ezért is tettem fel a kérdést.
2012. jún. 22. 22:38
 12/16 anonim ***** válasza:
bocs, a tízes válasz a 6-ra ment.
2012. jún. 22. 22:38
 13/16 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.
2012. jún. 22. 22:39
 14/16 anonim ***** válasza:

na 20 évesen magányosan, őszig ezzel nem tudsz, de menj az egyetemedre (főiskoládra) és ülj le, ebédelj, olvass. vannak olyanok ezren akikkel beszélhetsz.

menj tanfolyamra most nyáron, biztos van amit szeretnél tanulni, angol/német/spanyol/orosz (oroszt én is szeretnék, de idén nem fogok). ott is találkozhatsz érdekes emberekkel.

menj el dolgozni. pl diákmunka. sok embert ismerhetsz meg, akár munka közben is. nem csak a munkatársakat.

sportolj. ez utóbbi nem biztos jó ötlet, mert ki az aki leizzadva kifáradva azonnal arra gondol, hogy leszólít, de megpróbálhatod. minél többet mozogsz annál jobban fogsz majd kinézni és hátha valaki mégis leszólít. ha nem, akkor legalább mozogtál.

ez nagyjából lefedi egy unalmas ember programjait. de biztos van valami ami számodra izgalmas, csinálhatod azt is.

2012. jún. 22. 22:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Úgy is lesz, majd megismerkedünk személyesen, csak az első lépés zajlik a neten. Ha Debrecen környéki vagy írj priviben! ;)
2012. jún. 22. 22:53
 16/16 anonim ***** válasza:
azért fiúk ne legyen már pofátok megvárni míg a kérdező ír nektek :D nem vagytok olyan helyzetben :D
2012. jún. 22. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!