Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem? Fiúkkal kapcsolatos.
Sziasztok!
Az osztályból tetszik nekem egy fiú.
És az az érzésem hogy én is tetszem neki.
Mert kiderítettem hogy az osztályból én tetszek neki a legjobban.Nos tavaly nyáron adott nekem pár ajándékot is.Általában ha találkozom vele és játszunk vagy mély beszélgetésbe merülünk stb. kicsit elhülyül vagyis úgy értem hogy elkezd színészkedni,hülyén röhögni <-Ez bizonyára azt jelenti hogy zavarba jött.Na hát szóval ha pl.óra van mindig hátra néz rám közvetlen rám néha össze találkozik a tekintetünk is.De az a problémám hogy nem tudom mit tegyek.
Lépjek én?Vagy várjak még hátha lép ő?
Legyek vele többet?
Egyáltalán lehet ebből szerelem?
Először is írd le hány éves vagy :D
Mellesleg lépjen a srác.
És kérlek ne kezdj ki osztálytárssal xD Az olyan gáz ha utána összebalhéztok azt nézheted a hülye fejét xD
Vagy ha igen akkor jól süssük át. Hát gondoltam, hogy ilyen 12 évesek lehettek. Nem azzal van a baj hogy osztálytárs, hanem hogy túl fiatalok vagytok ehhez még. lehet később máshova kell mennie a tovább tanulás miatt valamelyikőtöknek. Vagy jól összebalhéztok és akkor lehet ami később jól működött volna kapcsolat elvész.
Nem rosszból mondtam
Bőven ráérnétek :D Amúgy nincs ezzel tényleg baj. Csak most még úgyse úgy fogjátok fel a dolgokat (hozzá teszem én se vagyok a világtudó, full mindent értek az életben)
Majd 14 évesen már azt mondom nyugodt szívvel boncolgatnám a témát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!