Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó programötlet?
Van egy lány haverom, aki tetszik nekem. De pasija van már két éve, ezért gondoltam, hogy nem mozdulok rá, amíg együtt vannak. Sajnos nagyon ritkán találkozunk, évente 3-4x, úgy volt, hogy közösen megyünk nyaralni családostul, de ez végül le lett fújva. Ennek pedig nem örültem, ezért felvetettem neki, amikor chateltünk, hogy mi lenne, ha mi csinálnánk valamit egyik nap. Azt mondta rendben, csak gondolkozzak, mit csinálhatnánk.
És itt a baj. Nem jut eszembe olyan program, ami nem drága annyira, és egész napos, és nem "randi-szagú"(pl. vidámpark ezért esett ki, egy cukrászdázás dumálással együtt is max 2 óra.)
Kérlek segítsetek elég fontos ez nekem :)
Köszi előre is!
Szerintem tervez több programot.
Vidd el fagyizni aztán egy hosszú séta és pl.:Ha van kutyád vidd el sétáltatni labdát is vigyél és valami tisztáson akár hol játszatok a kutyával.Ha éhes lesz vidd el valami közeli helyre ahol kaphat valami gyors kaját vagy sima édesség is jó.Ebből maximum 1400Ft megy el ha ez neked sok akkor te ne egyél és mindjárt kb. 800-900Ft lesz.Valami ilyesmi.Vagy hívd meg a haverjaidat meg a csaj pár barátját és egy helyen felelsz vagy Merszezzenek persze kérd meg a barátaidat hogy olykor olykor adjanak veled a csajnak feladatot meg kérdést.De ne folyton mert az már túlzás lenne és a lánynak is feltűnne.
Ha ez meg van hagyjátok ott a haverjaitokat vagy ők menjenek haza és ti menjetek el sétálni egy fagyizóig ott egyetek fagyit.Utána valami jó kis helyre ahol szép a táj sétáljatok el és vidd haza.De ez úgy lesz esti dolog hogy ha délután 2 fél 3 körül indultok.
Sajnos nincs kutyám, de ami a nagyobb baj: közös ismerősünk se : D Öcsém apjának a barátjának a lánya ő, kirándulásokról ismerem : )
Azért köszi : )))
Szerintem is több programot kéne beiktatni. Mondd meg neki,hogy gondolkodtál,mit csinálhatnátok,és sok ötleted van. És akkor felsorolod neki a napi tervet.
Ha nekem kéne összeállítani,akkor az kb úgy nézne ki,hogy délelőtt plázázás, a csaj próbálgathat ruhákat,te meg megdícsérheted benne, utána egy mekis ebéd a plázában, majd ha van elég pénz,akkor mozizás,ha nincs elég pénz rá,akkor otthoni filmnézés,de az csak este jó:) szóval akkor plázázás után hívd át magadhoz,ha van otthon medencétek,akkor csobbanjatok bele,beszélgessetek:) Vagy esetleg strandra is mehettek! Az 5-6 órát lefoglal:) Csak arra figyelj,h ne legyen neki meg...ha nem tetszik neki az ötlet,ne erőltesd! Sétálhattok is egyet,fagyizhattok,vagy nem tudom:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!