Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most kellek neki vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kellek neki vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki ha meglát mosolyog rám,szemezünk,zavarba jön,elpirul.Szóval flörtölünk.De már kb két éve!Én szeretnék többet is de úgy tűnik ő nem.Már beszélgettünk néhányszor de persze hétköznapi témáról.Nem merem szóbahozni hogy lehetne több mert félek hogy elmenekül,stb. Továbbá bátortalan vagyok én a kezdeményezéshez.A fenekemet is szokta stírölni.Ha nem akar semmit,minek csinálja velem?Ebbe beleőrülök!Beleszerettem és tudom,ezt ő érzi.Létezik olyan,hogy csak azért mosolyog és néz,mert nem akar megbántani?Úgy értem elhiteti velem hogy bejövök neki,"szegény hülye hadd örüljön"alapon.Ha nem csak mentális játékot űzne,már rég kezdeményezett volna,igaz?Van valami jó módszer hogy kiderítsem,mit érez(ha érez valamit)anélkül hogy odaállok elé és megkérdezem:)?
2009. júl. 6. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Vedd fel msn-re. Manapság ez a legjobb módja annak, hogy ezt kiderítsd. És ha már többet beszélgettek beszélj meg vele egy talit és majd kiderül.

De ha msn-en látod hogy lekezelő vagy valami, akkor fogadd el és lépj tovább.

2009. júl. 6. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Itt azért lenne jelentősége, hogy hány évesek vagytok.

Illetve nagyon-nagyon sok mindentől függ.

De általánosságban:

"csak azért mosolyog és néz,mert nem akar megbántani" Ez nem jellemző, de a jeleket neked kell értelmezned.

Ha már a fenekedet többször is megnézte akkor a fizikai vonzalom adott.

Az, hogy "szegény hülye, had örüljön" szintén nem valószínű.

Szerintem ő is lehet pont annyira bizonytalan mint te. (ismét jó lenne a korotok)

Ha már két éve húzódik akkor hamar tegyél pontot az ügy végére, mert elszáll mellettetek az élet.

Sajnos "jó módszer" nem létezik.

A legjobb ha megbeszéled vele.

Természetesen csőbe lehet a másikat húzni, vagyis lehet egyértelmű jeleket kikényszeríteni, de ehhez minden részletet ismerni kell.

Sok sikert.

2009. júl. 7. 00:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!Lehet hogy ki fogtok nevetni de én 23 vagyok ő pedig 34 éves.Tudom ebben a korban már lehetnék kicsit merészebb,de a bátorság sosem volt az erősségem...én is sokszor gondoltam arra hogy hagyni kéne az egészet,de valahogy mégis "hozzá térek vissza".Ki tudja,lehet csak jól szórakozik..
2009. júl. 7. 08:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Ismét én.Nagyvonalakban arról szól a helyzet hogy ő egy boltban főnök,én meg rendszeres vásárló vagyok ott nála.Így kezdtünk flörtölni.És látom hogy vonzódik,stb,de ennyi.Ezen nem tudok kiigazodni,miért is csinálja ha enm akar semmit.
2009. júl. 7. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia ismét.

Te 23 ő 34? Ne várj tovább egy percet se. :D

Kérlek ne érts félre, de ha egy 34 éves ember két évig nem tesz semmit, hogy megismerjen, akkor ott csak te képzelsz bele dolgokat.

Persze több oka is lehet a dolognak:

1. Feleség és 3 gyerek várja otthon :)

2. Nincs senkije? Miért is? :S

De a lényeg, hogy ha nagyon akarna akkor már adott volna olyan jeleket amivel egyértelművé teszi a dolgokat.

Bár 34 évesen is lehet valaki teszetosza.

Például ha te egy nagyon csinos lány vagy akkor simán megijedhet a "feladattól", bár nem hiszem.

Na mindegy.

Azért ha nagyon akarod akkor kiugraszthatod a nyulat a bokorból. :D:D

Ismeretlenül nehéz tanácsot adni, de alapvetően egyszerű a dolgod.

De ehhez egyértelműnek kell lenned.

Na, nem azt mondom, hogy hívd el valahova, de egy-egy frappáns mondattal tudathatod vele, hogy érdemes próbálkoznia.

Ha gondolod küldj egy privátot és hátha tudok segíteni.

Szia.

2009. júl. 7. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!