Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csónakázás mint első randi helyszín?
Figyelt kérdés
Nem tudom ,hova vigyem , pénzt nem akarok költeni ,meg a kocsit se szeretném behajtani a városba.
Ez lenne az első,és én csónakázni vinném ,meglepetés szerűen .Lehet ,hogy még a horgászbotokat is tennék el :)
lányok ti szerettek csónakázni nem?
18/F
2012. jún. 22. 14:46
21/25 A kérdező kommentje:
Úristennem is tudjátok felfogni ,hogy az mit is jelent , nem kell olyanra gondolni ,hogy meg se lehet maradni , csak a szegény halak ne halnának meg..Akkora balinok öcsém ,hogy egész évben nem jönnek a csalira, és ennyi ,hogy a meleg víz megöli őket.Majd írjátok,hogy csak a halat szerettem , igen szerettem ,de vissza is engedem a nagyobb fajtákat ,mert megérdemli , de ha nem jó a hely ,akkor mi ,hova???????? faluban élek , a park itt akkora mint egy focipálya ,tehát nem a legjobb.
2012. jún. 22. 15:28
22/25 anonim válasza:
Balaton b*szod... Szted minek van ? :D
23/25 A kérdező kommentje:
Ezt jó lenne értelmezni is .
2012. jún. 22. 15:48
24/25 anonim válasza:
Miért nem lehet egész évben kifogni a balinokat? Vízigolyós élő kishallal próbáltad már? Vagy a salmo thrillel?
25/25 A kérdező kommentje:
Egy sima Wirek körforgóval szedegettem ki,csak nem akkorákat mint amekkorák felfordultak .De első sorban nem is ők voltak a célom!
2012. jún. 22. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!