Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudok felszedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok felszedni egy csajt? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
18 fiú nincs nagy tapasztalatom a csajozásban általában otthonülős tipus vagyok.... de még nincs sok önbizalmam ez lehet hogy az előző barátnőm miatt van aki elösször jól beégetett aztán otthagyott és megszakadt minden kapcsolat vele.... de ez nem ide tartozik na de az érdekelne hogy hol meg hogyan ismerkedjek meg csajokkal de nem egy északás kalandot akarok hanem egy komoly tartós kapcsolatot szeretnék.pár tanácsot írhatnátok előre is kössz.
2009. júl. 6. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
18 éves vagy, mit akarsz még, túl fiatal vagy még, aki meg mást mond az hazudik. Nem kell ezt siettetni. Higgy nekem! Semmiről nem csúztál le, ráérsz még ezen kb 3-4-5 év múlva elgondolkodni.
2009. júl. 6. 21:11
 2/8 A kérdező kommentje:
hát tom fiatal vagyok de azért rossz így egyedül.... és már régóta szeretnék egy hosszú tartós kapcsolatot
2009. júl. 6. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Én máshogy látom, pont azért nem ér rá, mert ezt a fiatalságot kellene kihasználnia amíg lehet. Sajna tanácsot nem tudok adni mert én sem vagyok valami jó ebben.
2009. júl. 6. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:

menj el táborba, túrázz csoportosan, estelge egy nyelvtanfolyam

az a lényeg, osokat legyél együtt ugyanazokkal az emberekkel

és aki ott tetszik, azzal tudsz beszélgetni, oda tudsz hozzá menni, ihattok egy kávét, túra esetén üldögélhettek a vízparton, fagyizhattok, stb

szal sok közös programot lehet csinálni

2009. júl. 6. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

1)Nem csaj, mert lány

2)Nem felszeded, hanem összejössz vele vagy bármi, a felszedni szó csúnya.

3)Ha lehet ne discóban keresgélj, mert ott ritkák a tartós kapcsolatok

4)Mikor egy lánnyal beszélsz, nézz a szemébe és legyél önmagad

5)Egyik legfontosabb tulajdonság ami ide kell a humor...ha egy lány megnevettetsz nyert ügyed van

2009. júl. 6. 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Az előző vagyok...kifelejtettem

Kerüld a nyomasztó csendet, de ne fecsegj túl sokat se. Ezt úgy éred el ha olyan témákat dobsz fel ami érdekli a lányt is. Ha mesél legyél figyelmes...nem baj ha nem érdekel, a percenkénti bólogatás vagy igenezés is megteszi. Sose hazudj, legyél őszinte. Ne bölcsködj, de ha sztorizol akkor véletlenül se azokat a sztorikat meséld ahol te voltál az üldözött nyuszika. Legyél figyelmes, add meg neki az elsőbbséget, legyél tisztelettudó, illedelmes. Ezeket egy lány pontozza, akkor is ha nem mondja ki.

Lényeg, hogy nem a külsőn van a lényeg...ezért nem kapott Johnny Bravo se barátnőt.

2009. júl. 6. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
pontosan amit az előző mondot. ő közölte hogyn, énpedig,h hol: [link]
2009. júl. 6. 22:25
 8/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2009. júl. 7. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!