Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két srác közül kéne "választan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két srác közül kéne "választanom", mit tegyek?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném, h nem az a két srác imád helyzet áll fent... Van egy ismerősöm, aki elég egyértelműen a tudomásomra adta, hogy többet szeretne köztünk barátságnál, viszont most sokáig nem fogom látni, és rengeteg időm van átgondolni a dolgot (persze közben talán meg is gondolhatja magát, ő is szabad ember...), viszont van egy srác, aki nagyon tetszik, és szerintem szeretem is, nem tudnám megmondani, hogy miért... túl nagy bunkóság lenne kivárni, hogy mi lesz vele, és csak utána dönteni ismerősöm felől? Rosszabb perceimben, mikor az ugrik be, hogy talán nem jön össze, arra gondolok, hogy ismerősöm is nagyon kedves, és el tudnám képzelni, hogy járnánk... az, aki nekem tetszik, elég félénk, lehet, hogy én próbálnék rámozdulni, ha meg kiderül, h nem gondol rám, csak barátként, akkor miután kihevertem, mehetnék ismerősömhöz? Ő az irányítósabb fajták közé tartozik, csak hagynom kéne magam neki, nem úgy, mint a másiknál... most elég semleges vagyok, ha valamivel próbálkozik, ált. úgy reagálok, h ne érezze visszautasítva magát, de azért ne higgyen semmit biztosra. Így leírva tök szemétnek érzem magam, de nem akarom megbántani, viszont tényleg nagyon kedvelem a másik srácot... mit csináljak? Az rendben van, ha várok, hogy alakulnak a dolgok?

2012. jún. 21. 00:45
 1/7 anonim ***** válasza:
győzzön a jobbik,vagy ha szebben fogalmaznék:a sors dönt majd
2012. jún. 21. 00:50
 2/7 anonim ***** válasza:
gyökér
2012. jún. 21. 01:20
 3/7 A kérdező kommentje:
bocsánat... tudom... de mindkettejüket nagyon bírom, az egyiket elengedni nem tudom, a másikat pedig annyira félek megbántani :( ha csak úgy maradhatunk barátok ismimmel, ha járok vele, nekem az is jó, de a másik srác fontosabb... és lehet gyökerezni tom xD asszem ráfogom a tinédzser hormonokra a hülyeségeket :D
2012. jún. 21. 01:44
 4/7 anonim válasza:
Gruppenről már hallottál?
2012. jún. 21. 15:54
 5/7 asdasd23 válasza:
ne foglakoz velük itt vagyok én :)
2012. jún. 21. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Válaszd a másodikat, mert ha igazán szeretted volna az elsőt, nem szerettél volna bele a másodikba. :))
2012. jún. 22. 09:16
 7/7 A kérdező kommentje:
öhm... melyik a második a te nézőpontodból? :D mert az egyiket már régebb óta szeretem nagyon, akit meg "ismerősöm"-ként emlegettem, nagyon jó barátom, és nem akarom megbántani T-T
2012. jún. 23. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!