Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engesztelhetném ki így utólag?
Na, egy újabb buta kérdés.. :D
Várom a véleményetek, segítsetek légyszi!
Van egy srác a sulinkban, aki 3 évvel idősebb nálam. Nagyon hasonló az érdeklődésikörünk, többször szemeztünk, és mindig mosolyog ha meglát.. Facebookon beszéltünk, és hát.. rokonlelkek vagyunk teljesen:D A problem, hogy naggggyon elszúrtam a 'kapcsolatunkat'..már haveroknak lehetett minket mondani kb. de nagyon megbántottam.. olyan 1 hónapja... (de azóta háromszor rámírt:D)
viszont a gond, hogy úgy érzem még mindig nagyon haragszik, és nem beszélünk már olyan jókat.. Gondoltam, valahová elhívhatnám. Elvégre közös téma is akadna bőven. De hogy hívjam el? És hova? Kézizik a helyi csapatban, meg a közeli tóhoz kb naponta kimegy.. ezek közül válasszak esetleg helyszínt (pálya/tó)? vagy pizzázó/étterem..? Eljönne egyáltalán?
Elég bután hangzik az egész de nagyon aggódok:):\
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!