Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ezek után már többet akarnátok a lánytól?
Figyelt kérdés
kb 4 hónapja nagyon jóba vagyok egy fiúval.napi szinten beszélünk,sokszor találkozgattunk is már,2 hete szakított a bnőjével,ennek én nagyon örültem mert már többet éreztem iránta mint barátság,és ezt meg is mondtam neki h többet érzek iránta de akkor még bnője volt.ő akkor azt mondta h ha single lesz akkor bármi lehet köztünk,de amíg nem az addig semmi.na és szakítottak én azóta is napi beszélgetésbe vagyok vele,csak az a baj h egy hete pestre utazott dolgozni és valószínű h egész nyáron ott is lesz,viszont mielőtt elment találkoztunk és többször is megcsókolt azon a találkozón,és már talán érzem is rajta h nem barátként beszélget velem,viszont nem tudom h most akkor ő is többet érez irántam?mert mondta h fantasztikus volt a csókom egyre többször bókol meg ilyenek.2012. jún. 20. 12:09
1/7 anonim válasza:
Szia!
Őszintén szólva nem tudom. Korábban, mikor nagyon csajozós korszakomat éltem, és nem volt komoly barátnőm mint most, velem előfordult, hogy néhány lányismerősömmel smároltam, és az egyáltalán nem jelentette, azt, hogy össze akarok vele jönni, csak jó volt csajozgatni. Tehát ebből nem hinném hogy le lehet vonni következtetéseket. Beszéld meg vele.
üdv!
f/23
2/7 A kérdező kommentje:
de ő nem olyan h mindenkivel kavar
de köszi a választ!:)
2012. jún. 20. 12:21
3/7 anonim válasza:
Ez olyan, ha ló nincs jó a szamár is dolog...
4/7 anonim válasza:
Kérdező, mivel nem ismerlek titeket, így értelemszerűen nem tudtam pontosabb választ adni, ráadásul te sem árultál el túl sokat az illetőről. De egyébként nagyon szívesen, remélem rendeződnek a dolgok.
6/7 anonim válasza:
Ha mióta ismeritek egymást nem rekedtetek meg a "hogy vagy-láttad tegnap a filmet" témáknál, hanem személyesebb dolgokról is beszéltetek, és elmondásod szerint nem az a csajozós típus, akkor a csók már nem a barátság kategóriába számít. Szóval ez biztató kezdet lehet. Viszont...a kapcsolatnak nagyon elején vagytok, szóval egy nyár különlét az könnyen ennek a végét is jelentheti. Mert ahhoz hogy beinduljon a dolog találkozgatni kell. Sztem beszélj vele, ha ilyen baráti viszony van köztetek, akkor ne félj a témát felhozni. Lehet egyértelmű lesz a válasz, vagy ha ő sem tudja, még mindig kitalálhattok valamit( Néha összejöttök, vagy vmi). 23/F
7/7 hellosztok válasza:
hátt foaglamam nincs az hogy most smároltatok lehet azé volt mert unatkozott nem volt bnője teszetél neki járni akartál vele akkor mért is ne! de majd el válik ezt csak ö tudja mitt akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!