Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
177cm vagyok milyen a magasságom? Bejönnék nektek? Hány évesnek nézek ki? 22f
2012. jún. 19. 20:07
2/20 anonim válasza:
18-19 nek nézel ki szerintem helyes vagy nincs veled semmibaj:P
3/20 anonim válasza:
20 évesnek tippelek, és nekem nem jössz be..
4/20 anonim válasza:
Ezt a képet még hányszor rakod ki??? De legalább a V kivágású pólód most nem látszik. Amúgy tucatfiú, partyfiú kinek mi tetszik. Akit mostanában alfahímnek neveznek csak nem tudom miért. De a múltkor mintha csak 20 éves lettél volna és 175 cm. Nahát, két hét alatt öregedsz meg nősz is. Mit aggódsz a magasságod miatt, még egy hónap és 190 leszel. XD
5/20 anonim válasza:
igen be, 20a vagy kb, és egyre sz@r@bb képeket csinálsz
7/20 anonim válasza:
Hozzám képest alacsony vagy, de ezt leszámítva sem jössz be, bocs :D Ja és úgy kb. 20-nak néznélek. 24/L
8/20 anonim válasza:
Szia, nekem nem jössz be, 19 nek nézel amőgy ki. 21 /L
9/20 anonim válasza:
úgy nézel ki, mint Zach Roerig, csak kevésbé helyes formában xD :D egyébként pedig mit szeretnél hallani? hogy a csajok ájuldoznak tőled, és mindenkinek, akinek ESETLEG bejössz, írsz privit? érdekes ismerkedési módszer...
10/20 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy 20 évesnek nézel ki 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!