Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol születnek leggyakrabban a komoly kapcsolatok?
reklámos poén tényleg jó volt:D
szóóval
értjükakérdést, csak van aki túl pesszimista:D
gyakorlatilag egyébként bárhol, de megvannak a rétegződések... pl a disco nem pont a legjobb hely erre a célra.. nyilván oda is járnak hosszútávra tervező emberek, de ők kevésbé feltűnőek ott
nemtudom hány éves vagy, és azt sem hím e vagy nőstény
de egy laza hely kell, szórakoztató, de nem vad..
ha sulis vagy, akkor egy aranybányában élsz (kivéve ha villamosmérnöki:D) viszont ott pedig a fiatalság átkával kell szembenézni:D
kavázók, ilyesmik se rosszak, ha pl azt látod, hogy valaki egyedül ül és úgy fogyaszt (tehát nem vár senkit), akkor pl "szabad ez a hely?"el odaülhetsz, sötöbö..
színvonalas helyeket keress, ne feltétlen a sok embert:)
parkok még jó helyek:D Margitsziget, ha pesti vagy:D
a komoly kapcsolat az milyen?
hogy nem viccelnek, nem mosolyognak, csak ülnek illedelmesen egymás mellett?
minden kapcsolatból lehet komoly, de semmi garancia nincs, hogy éppen a tied, amit annak szánsz, az lesz komoly, tartós, életre szóló, mert hiába akarod te, ha a másik fél élete máshogy alakul vagy kiszeret belőled, eltávolodtok, stb...
szóval ne ezen görcsölj, csak élj
és ha te komolyan állsz hozzá, akkor nagyobb az esély, hogy a partnered is
Tudott senki sincs, aki ne szeretne komoly kapcsolatot, csak hát ha nincs szerelem, akkor inkább teher az úgynevezett komoly kapcsolat, nem pedig felhőtlen öröm..... és sokan ezért "kalandoznak"
22/F
amúgy bárhol születhet tartós, komoly kapcsolat
nincs ilyen szabály: munkahely, iskola, egyetem, parkok, sport, túrázás, nyaralás, netes ismerkedés, szórakozóhelyek, szervezett rapid randik
ahol ellenkező nemű emberek előfordulnak, ott lehet komoly kapcsolat is
a komoly kapcsolat alatt nem azt értem h nem viccelődnek -.-csak arra h nem kavar fűvel fával az illető ha valakivel együtt van
Köszönöm az értelmes válaszokat
#12: amire te gondolsz az a komolykapcsolat, inkább ne viccelődj, tudod, nem mindegy, hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik.
Kérdező: ott ahol csak akarod. Jártam olyan sráccal, akit a buszon ismertem meg, akivel az iskolában találkoztam, akivel kutyát sétáltattam, egy helyen futottam stb.
Amiből soha nem lett kapcsolat, főleg nem komoly: akiket buliban ismertem meg. Sosem akartam onnan párkapcsolatot, és mindig megtaláltak azok az emberek, akik akartak. Nagyon kevés annak az esélye, hogy buliban találkozol valakivel, akivel kialakulhat bármi hosszú távú.
A lényeg, hogy te mindig legyél önmagad és lehet, hogy egy nyilvános wc-ből kilépve találkozol a nagy szerelemmel, aki éppen figyelmeztet, hogy egy guriga papírt húzol magad után.
A te szívedben és a kedvesed szívében.
(És ez nem a leggyakoribb, hanem a kizárólagos eset!)
Ez nem helyrajz függő esemény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!