Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol születnek leggyakrabban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol születnek leggyakrabban a komoly kapcsolatok?

Figyelt kérdés

2012. jún. 19. 18:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

reklámos poén tényleg jó volt:D

szóóval

értjükakérdést, csak van aki túl pesszimista:D

gyakorlatilag egyébként bárhol, de megvannak a rétegződések... pl a disco nem pont a legjobb hely erre a célra.. nyilván oda is járnak hosszútávra tervező emberek, de ők kevésbé feltűnőek ott

nemtudom hány éves vagy, és azt sem hím e vagy nőstény

de egy laza hely kell, szórakoztató, de nem vad..

ha sulis vagy, akkor egy aranybányában élsz (kivéve ha villamosmérnöki:D) viszont ott pedig a fiatalság átkával kell szembenézni:D

kavázók, ilyesmik se rosszak, ha pl azt látod, hogy valaki egyedül ül és úgy fogyaszt (tehát nem vár senkit), akkor pl "szabad ez a hely?"el odaülhetsz, sötöbö..

színvonalas helyeket keress, ne feltétlen a sok embert:)

parkok még jó helyek:D Margitsziget, ha pesti vagy:D

2012. jún. 19. 18:40
 12/17 anonim ***** válasza:

a komoly kapcsolat az milyen?

hogy nem viccelnek, nem mosolyognak, csak ülnek illedelmesen egymás mellett?

minden kapcsolatból lehet komoly, de semmi garancia nincs, hogy éppen a tied, amit annak szánsz, az lesz komoly, tartós, életre szóló, mert hiába akarod te, ha a másik fél élete máshogy alakul vagy kiszeret belőled, eltávolodtok, stb...

szóval ne ezen görcsölj, csak élj

és ha te komolyan állsz hozzá, akkor nagyobb az esély, hogy a partnered is

2012. jún. 19. 18:50
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Tudott senki sincs, aki ne szeretne komoly kapcsolatot, csak hát ha nincs szerelem, akkor inkább teher az úgynevezett komoly kapcsolat, nem pedig felhőtlen öröm..... és sokan ezért "kalandoznak"

22/F

2012. jún. 19. 18:51
 14/17 anonim ***** válasza:

amúgy bárhol születhet tartós, komoly kapcsolat

nincs ilyen szabály: munkahely, iskola, egyetem, parkok, sport, túrázás, nyaralás, netes ismerkedés, szórakozóhelyek, szervezett rapid randik

ahol ellenkező nemű emberek előfordulnak, ott lehet komoly kapcsolat is

2012. jún. 19. 18:52
 15/17 A kérdező kommentje:

a komoly kapcsolat alatt nem azt értem h nem viccelődnek -.-csak arra h nem kavar fűvel fával az illető ha valakivel együtt van

Köszönöm az értelmes válaszokat

2012. jún. 20. 18:28
 16/17 anonim ***** válasza:

#12: amire te gondolsz az a komolykapcsolat, inkább ne viccelődj, tudod, nem mindegy, hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik.

Kérdező: ott ahol csak akarod. Jártam olyan sráccal, akit a buszon ismertem meg, akivel az iskolában találkoztam, akivel kutyát sétáltattam, egy helyen futottam stb.

Amiből soha nem lett kapcsolat, főleg nem komoly: akiket buliban ismertem meg. Sosem akartam onnan párkapcsolatot, és mindig megtaláltak azok az emberek, akik akartak. Nagyon kevés annak az esélye, hogy buliban találkozol valakivel, akivel kialakulhat bármi hosszú távú.

A lényeg, hogy te mindig legyél önmagad és lehet, hogy egy nyilvános wc-ből kilépve találkozol a nagy szerelemmel, aki éppen figyelmeztet, hogy egy guriga papírt húzol magad után.

2012. jún. 20. 22:45
 17/17 anonim ***** válasza:

A te szívedben és a kedvesed szívében.

(És ez nem a leggyakoribb, hanem a kizárólagos eset!)

Ez nem helyrajz függő esemény!

2012. szept. 22. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!