Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az elején elakadok szinte, mi a teendő?
Lányok/Fiúk nekem az a problémám,hogy nehezen megy a csajozás,annyira megtetszenek nekem azok a csajok akiket elhívtam randizni,hogy nem is érdekel szinte semmi a csajjal se,csak hogy "de jó lenne ha már összejönnénk"
így a beszélgetés,ismerkedés nem megy túl jól,mert emiatt nem jut eszembe semmi,nem tudok miről beszélni vele,csak a sablonos,melyik suliba jársz,hol bulizol stb,amivel nem sokra megyek.Mit tehetek?Mit tanácsoltok nekem?Köszi
egyáltalán nem tartalak annak. (Ted jut eszembe az Így jártam anyátokkal-ból, neki vannak ilyen problémái)
amúgy szerintem nem vagytok annyira elkésve, mint gondoljátok... manapság amúgy is később jönnek létre komoly kapcsolatok (statisztika)
Tényleg próbálj ne görcsölni! Nem egyszerű, de figyelj oda a lányra. Élvezd ki a beszélgetést, a lehetőséget, hogy ismerkedhetsz, az első közös beszélgetések izgalmát. Érdeklődve nézz rá, hogy lássa: fontosnak tartod a véleményét, mondanivalóját. Ne a suliról kérdezd, ha az túl sablonos, hanem a szabadidejéről, érdeklődési köréről: mit szeret csinálni, van-e különleges hobbija, van-e valami nagy célja az életben... :) Filmek, zene, olvasás, sport, mind alkalmas téma arra, hogy felkeltsd magad iránt is az érdeklődését, és egyben te is jobban megismerd a másikat. Sok sikert! (a 4es számú válaszolónak is :)
19/L
Jajj köszi.:) Egy kis pozitív energia.:) Jó tudni, hogy járnak ide kedves, segítőkész emberek, akik nem nézik le az elesetteket. Ilyenkor azt érzem, hogy kicsit megérintették a lelkem.:)
Nagyon köszi!:)
19L
Igen ez jó ötletnek tűnik,hogy milyen céljai vannak az életben,mert ez elgondolkodtató is lehet egyeseknek,így már nem is olyan sablonos beszélgetés lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!