Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor akar talizni velem, vagy nem?
Van egy srác, akit látásból ismerek, és felvett msn-re, rengeteget beszélünk ott, nagyon jól elvagyunk, és folyton, mondja, hogy majd kéne taliznunk, majd... És az a baj, hogy az a majd sosem akar eljönni.:S Most szivat? Minden jel arra mutat, hogy nincs más csaj, most csak rám hajt, de akkor mi akadályozza benne, hogy talizzunk? Már 3-4 hete húzza.:( És mikor felhozom, hogy jó lenne talizni, akkor azt írja, hogy igen, mostmár jó lenne majd... (és megint ott a MAJD)
Szerintetek miért húzza az agyam? Miért nem akar talizni? Mit csinálnátok a helyemben? Persze, én tudok várni, de már régóta várok, és már kezdem unni.
16/L
Valószínüleg félénk a srác.
Esetleg nagy csajozós és szivat, de a leírás alapján nem tűnik nagy csajozósnak, tehát inkább félénk.
Kérdezd meg tőle mikor lesz az a majd. Ha megint nem mond semmi konkrétat pl., hogy nem tudom akkor válaszold rá, hogy akkor holnap? (lényeg, hogy konkrét időpont legyen)
Sok sikert!
kérdezd meg h mit csinál holnap ha azt mondja h semmit akkor kérdezd meg h akkor egy tali?
ennyi
ha van progija akk máskor is kérdezd meg
v egyszerüen mikor lesz az a majd?
Nem bántásból de az msn nem ismerkedésre való:SOtt sajnos mindenki azt hazudja amit akar, nem látod az arcát a szemét, amikor veled beszél!Szerintem vagy vedd rá hogy találkozzatok, vagy felejtsd el!
A legfontosabb a személyes találkozó!
Most akkor kell neked ez a pasi, vagy nem? ennyi.
Ha legközelebb szóba kerül kérdezd már meg, hogy mikor fogtok..
Az nem kényszerités, ha felajánlod, hogy menjetek el ide vagy oda, mert max. aztmondja, hogy nem, de akkor meg is tudod, hogy nem akar. Ismerem amúgy ezt a tipust..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!