Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet beszélgetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakorivok kérdése:

Hogyan lehet beszélgetni egy lánnyal? A többi lent.

Figyelt kérdés
Hogyan lehet megismerni egy lányt, hogyan lehet elmondani a szülőknek hogy van barátnőm, csajoozós szöveg, ideális -e bármely korba barátnő??? ide sok kérdést írtam ne keljen sok kérdést csinálni. Van köztetek olyan akinek 11 éves korában volt barátja/barátnője. A kort is leírhatod. 11/F

2012. jún. 18. 06:37
 1/2 anonim ***** válasza:

A Te korodban bőven elég még csak barátkozni a lányokkal.

Arra, hogy úgymond "barátnőd" legyen, párkapcsolatod, még sokat kell tapasztalj.

Szóval beszélgess a lányokkal, menj oda hozzájuk, a csajozós szövegeket hagyjad.

Ami a legfontosabb, beszélj Anyuddal, hogy elkezdtek érdekelni a lányok.

Ezt komolyan mondom, sok dologról nem tudsz, amit ebben a korban el meg kell beszélj vele (szexuális és szerelmi felvilágosítás).

Ha még nem volt, akkor ideje. Máshonnan nem jó!

2012. jún. 18. 07:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Figyelj, még csak 11 éves vagy. Egyenlőre nem az a legfontosabb, hogy csajozós dumátkat tanulj és azon rágódj, hogy hogyan fogod bemutatni a családodnak.

Ahogy a legelső írta, neked egyenlőre barátkozni kell. Még nem fontos, hogy barátnőd legyen.

Viszont később ....

Nem kell csajozós duma. Az annyira lealacsonyító.

Mond azt, amit érzel és gondolsz. Amiben biztos vagy, hogy befog válni. Nem kell ocsmány dolgokat mondani, mint pl hogy szopjon le. Azzal elis árulod magad, hogy egy senki vagy. Ismerkedj, beszélgess, kérdezz és add ki magadból a dolgokat ( Persze nem az első randin, de nem is a harmadikon ) . A szülők pedig nem nehezek. Sőt ha boldognak látnak, akkor elvileg ők is boldogok. Persze féltenek és lehet mondanak 1-2 dolgot, amire te azt hiszed, hogy rossz dolog, de gondold végig, hisz ők idősebbek és több mindenben nagyobb a tapasztalatuk.

Egyébként nekem 11 évesen majdnem volt egy barátom és onnan tudom, hogy ennek semmi értelme! Még szerencse időben rájöttem, hogy semmi értelme ilyen korán ilyeneken gondolkodni.

2012. jún. 18. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!