Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan viselkedjek már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek már a nőkkel? Mert sehogy nem akar összejönni a társkeresés.

Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam,hogy a rendeset,jót nem tudják értékelni a nők,nekik egy agresszív,erőszakos szemét kell csak,aki megerőszakolja,megveri őket,mert ezt szeretik,ettől gondolom félnek,és nem merik otthagyni.Én rendes,jó,becsületes,szeretni tudó vagyok,aki tiszteli,becsüli,értékeli őket.De így nem jön össze,tőlem tartanak,attól akitől kéne meg nem,mert meg játsza magát,hiába kétszínű,jól bevált csábítási technikája van.Szóval én is legyek aljas,kétszínű,és játszam meg magam,hogy sikert érjek el?

2012. jún. 18. 06:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ne mtudom
2012. jún. 18. 11:56
 12/19 anonim ***** válasza:
ostort neki, ostortttt
2012. jún. 18. 13:00
 13/19 A kérdező kommentje:
volt olyan barátnőm,amelyik mellettem maradt volna ha verem.
2012. jún. 18. 13:46
 14/19 Nacht ***** válasza:

Én inkább azt mondanám neked, hogy semmiképp ne legyél erőszakos, sem bunkó.

Legyél határozott, sármos.

Állj ki magadért, állj ki a véleményedért és állj ki mellette is, ha kell. Nem az a lényeg, hogy egy nő féljen, hanem az, hogy biztonságban érezze magát és tisztelje azt, aki vele van. Ezt a tiszteletet nem erővel kell elérni, hanem azzal, hogy olyan ember vagy, akire fel tud nézni. Nem azért mert erőszakos, vagy mert veri, hanem mert biztos pontnak érzi az életében, aki határozott, mellette áll és számíthat rá.

Legyél humoros, előzékeny, kedves. Ha kell, akkor csipkelődő, pofátlan, de úgy, hogy élvezze, ne pedig megalázva érezze magát. Ebben minden nőnél máshol van a határ, ezt fel kell tudni ismerni.

Tudod, van az a mondás, hogy "a tigris, aki csendben lépdel mellettük".

Akinek meg ez nem elég, az mehet a levesbe.

F/26

2012. jún. 18. 14:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem a viselkedés számít, hanem a pénz mennyisége. nézd meg hogy mennyi gazdag pasi sír nők után? mindegyikük topmodellekkel jár. Több mint való nem az eszükért szeretik egymást.

Szóval legyél gazdag és lesz barátnőd is!

2012. jún. 18. 14:52
 16/19 anonim ***** válasza:
ezt megvétóznám én nagyon jól keresek és szingli vagyok :)
2012. jún. 18. 15:46
 17/19 anonim ***** válasza:

15:46

akkor nem keresel eleget!

2012. jún. 18. 17:47
 18/19 Bit válasza:
Ne felejtsd el hogy mindig add önmagad!Ne görcsölj hogy nem találsz hozzád illő nőt,tudod az ember mikor keres valamit soha nem találja meg, ellenben ha nem keresi rá is bukkan.Tegyél hát így te is, vedd lazán a helyzetet, ismerkedj,engedd hogy megismerjék ezt az igazán pozitív személyiségedet.Hidd el előbb vagy utóbb megtalálod az igazit!Sok sikert!
2012. jún. 18. 19:15
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

A 9-es válasz az telitalálat, így kell csábítani. Ez tetszik a nőknek, de nem azt jelenti, hogy a való életben, otthon is így kell viselkednie. Inkább csak az első randikon.

Azt gondolom a párválasztásodban van a hiba. Ha rendes, normális lányt választanál ő értékelné, hogy te is az vagy. Ameddig ribancrendszámos, füstölős, nyúllott szottyadt puncijú, szoláriumozott libákkal akadsz össze, addig ne várj már csodát.

24L

2012. jún. 19. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!