Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alacsony fiú társaim! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony fiú társaim! Titeket is felháborító, hogy pici 150-160cm magas lányoknak is 180-190cm magas fiúk kellenek és emiatt mi egy lánynak sem kellünk alacsony 160-170cm magas srácként?

Figyelt kérdés

2012. jún. 18. 01:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%
Istenem,196 centi vagyok és k?rvára nem származik belőle előnyöm....görnyedek,kitűnök a sorból,kapom az idióta dumákat "de jó magas vagy" és kevés az akivel fej magasságban tudok beszélni,míg az átlag faszik a 160-170 el lazán elvannak a tömegben...
2012. jún. 28. 01:02
 22/26 anonim ***** válasza:
50%

Hitler kicsi volt. Sztálin kicsi volt. Rákosi kicsi volt. Szerintetek nem lett volna mindenkinek jobb, ha inkább nőfaló hedonisták lettek volna, ahelyett, hogy politikusnak állnak?

Látjátok, így döntik a nők közvetetten nyomorba a világot!

2012. júl. 15. 02:56
 23/26 anonim ***** válasza:
79%

22-es:

Orbánt kihagytad!!!

2012. júl. 15. 07:07
 24/26 anonim válasza:
100%
ELnezest kerek az alacson sracoktol!!!!!! De az a helyzet h a csajok a nagy magas ferfias kinezetet szeretnik altalaban. en 182 cm vagyok es a kornyezetemben atlagosnak szamitok sot en vagyok a leg alacsonyabb, de nekem nem kellene nalam magasabb lany... nekem nem tetszik es a noknek sem az, ha egy fiu alacsony mar bocsi de ez van!!!! Egy volt csajomra egyszer feltekeny voltam egy alacsony sracra es kerdore vontam a lany... Akkorat rohogott rajtam h talan meg most is konnyezik a nevetestol pedig mar 2 eve volt. Ezt mondta szo szerint: Te hulye vagy??? Arra a torpere vagy feltekeny??? Pedig a csavo az osztalytarsam volt es 170 cm.... szoval barki barmit mond a (TOBBSEG) igen is a magas ferfiakat szereti!!!!
2012. dec. 14. 17:55
 25/26 anonim válasza:
szerintem nem kell h frusztráljon egy fiút ez hogy alacsony, felesleges. a lányok elsősorban nem ez miatt vannak egy fiúval mert hogy ő magas vagy éppen alacsony (persze megesik hogy erre kimondottan egy lány odafigyel) de akkor az nem is neked kellene valószínűleg. ha eljön az a lány aki tényleg értékel majd téged az valószínűleg nem fog neked nemet mondani mindazért mert magassarkúban magasabb lesz,és nem működhet a kapcsolat mert nem vehet melletted fel olyan cipőt. nekem pl volt igen magas barátom is és alacsonyabb is
2012. dec. 14. 23:38
 26/26 anonim ***** válasza:
Én alacsony vagyok, a többség alapból gyűlöl emiatt. Pedig, nem vagyoj ronda. És kondizok is.
2020. máj. 30. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!