Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony fiú társaim! Titeket is felháborító, hogy pici 150-160cm magas lányoknak is 180-190cm magas fiúk kellenek és emiatt mi egy lánynak sem kellünk alacsony 160-170cm magas srácként?
alacsony csajok jönnek be nekem is. 182 magas vagyok.. és kb. 1 fejjel kisebb csajok jönnek be (az az a 150-160).
akiket ismerek srácokat annak kb. 80%-a ugyan így van.
már bocsi.
18.F.
"ok magas vagyok 198 cm, de sztem ez semmit nem befolyásol"
Khmmm...nem? Te tudod! :(
Én mást tapasztalok: 11 lány mondta már, h bocsi de túl alacsony vagy (gondolom nem véletlen).
Am. 170 cm "magas" vagyok....
nah engem meg az bosszant hogy 183 centimmel az esetek nagy részébe barátzónába kerülök, hogy lépnék rá az ilyen lányokra xD
f18
Tudjátok a jóból kevés van :D
Én is kb 170 cm magas vagyok, nem érzem magam túl alacsonynak, nem is frusztrál.
Próbáljátok az elmaradt centiket humorral és egyéb pozitív dolgokkal kompenzálni. Esetleg egy mosoly, hisz mindenki olyan búskomor, hidd el ki fogsz tűnni :)
Szeretem a kétszínűségüket.. Itt azt mondják, hogy "ó persze hogy van esélyed, miért ne lenne nem a magasság számít", bezzeg a valóságban észre sem veszik az alacsony <175cm srácokat..., mert ugye fontosabb a magassarkú nálunk. Nagyon kevés normális nő van sajnos aki nem a magasságot nézi, azok nagy része is már foglalt..
Amúgy meg keress valami elfoglaltságot, akkor nem ezen fog járni az eszed, sajnos ezek tények és kész.. 25/f/172 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!