Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy könnyen ágyba tudjak vinni fiatal tini lányokat? Ti hogy csináljátok srácok? Mik a stratégiáitok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 13:19
11/18 anonim válasza:
Nekem nem kell sem full jó autó sem az, hogy a bőre alól is pénz jöjjön.. ez hülyeség.. ha értelmeset fogsz ki nem feltétlen a külsőd miatt fog veled lenni..
legyél rendes kedves és vicces :)
13/18 A kérdező kommentje:
Én eddig semmit sem értema jó fiús stílusommal, azért is próbálok változni, meg a tanácsokat is ezért kérem.
A jó fiúkat emberszámba sem veszik manapság a tini lányok, ez van. Hacsak nem néznek ki ritka jól, én meg ronda vagyok.
2012. jún. 17. 15:16
14/18 anonim válasza:
Küldj képet! Szerintem nem vagy ronda, csak nincs önbizalmad! Kép alapján meg tudnám mondani, priviben küldj egyet.
15/18 anonim válasza:
Vannak akiknek a humor, sokkal fontosabb a külsőnél.
Mondod, hogy jó fiú vagy, és csak ágyba akarod dugni...
Szerintem te sem tudod, hogy mit akarsz, és önbizalmad sincs. Ez sokkal nagyobb akadály, mint a kinézet.
tornázni, stb. nem árt.
16/18 anonim válasza:
Olvasd el Barney Stinson Cseltár című könyvét! Vagy guglizd meg naon jó! és ÖLTÖZZ KI :D
17/18 anonim válasza:
[link] tessék így nem kell sokat keresned.:)
18/18 MonsterEnergy9774 válasza:
ÁÁÁ Ez pedomaci :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!