Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év korkülönbség a pasi javára gáz? Nem feleségül mennék hozzá, inkább tartósabb kalandnak gondolom - ti mit gondoltok?
Ezt nevezik kitartásnak. Ez a mai világban elfogadott dolog.
25/F
Tudom milyen érzés, ha belemész, biztos nem bános meg, tudják hova nyúljanak, mint mondjanak, magabiztosak.
Hogy a társadalom hogy áll hozzá, az más kérdés.
21/L
6-os.
Erre is van egy kifejezés:gerontofília. Pont a pedofil ellentéte, de 20 év még ilyen szempontól annyira nem számít.Inkább ez a beteg dolog:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__30808..
Ez viszont egészen más, jogilag minden 14 év feletti azzal szexel, akivel akar, ez senkinek nem ártalmas.
ma 10:42
Ökölpacsi! :D
ma 10:56
Hidd el a buta embereket minden zavarja amihez ők túl gyávák, vagy esélytelenek!
ma 11:01
Szerintem ha én 46 leszek tutira beújítok egy 20(+-2) évest! :)
Az a férfi nagyon szerencsés, te pedig értékes tapasztalatokat szerezhetsz. Ellenben ha elkomolyodna a dolog akkor vigyázz mert az a 20 év különbség nagyon sokká válik idővel! Kalandnak viszont tökéletes. :)
ma 11:01
Szerintem az intolerancia az ami beteges. Sok ember azt hiszi hogy a tolerancia a homokosokkal szemben értelmezendő, pedig pont hogy az ilyen kapcsolatok jobban megérdemelnék.
Azt viszont nem értem hogy sokaknak ez miért fáj amikor nem ártanak vele senkinek sem.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!