Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék randizni pasikkal (magyarokkal), párra lelni, de külföldön élek. Ha iwiw-en jelezném nekik, hogy itt jártam, vagyis "megbökném őket", ebből értenék, hogy ismerkedni akarok?
Vagy inkább írjak nekik röviden pár sort?
Ti ezt hogy értelmeznétek fiúk/férfiak?
Az adatlapomon ki van írva, hogy egyedülálló vagyok ill. látszik, hogy ugyanabban a városban élünk, ennyiből is sejtenék, hogy mit akarok?
Leszűrtem a listát, kb. 25 egyedülálló és korban hozzámillő pasi él abban a városban, amelyikben én is.
Tudod én egyet nem értek. Ha nem vagy egy beszédes ember, akkor mégis hogy akarsz bárkivel is összejönni? Csak bökdösnéd az iwiwen?
Meg mi van ha olyan férfit bökdösöl,akinek van nője, van hús-vér emberrel szexuális élete. Az magasról nem érdekli,hogy te bejelölted vagy sem..Sokan nem is válaszolnak idegen embereknek.
Azt meg,hogy külföldön élsz,nem mindig előny..Ki akar kezdésnek távkapcsolatot? Senki.
De ha annyira akarsz egy férfit akkor ne az iwiwen keresd hanem egy társkereső oldalon. Ott több esélyed lenne.
Csak azoknak gondoltam, hogy jelzek, akik itt külföldön ugyanabban a városban élnek, mint én, és egyedülállónak vallják magukat.
Nekem ez furcsa, mert ha tegyük fel van egy szintén magányos férfi, nem hiszem el, hogy ne örülne, ha egy magyar lány ugyanabból a városból jelez neki.
Na, mindegy, lehet, csak én gondolom ilyen furán.
Azért egy idegen országban a helyi nőknél nemigen sikeresek a külföldi pasik, mindegy, hogy magyar vagy más országbeli...
Hacsak nem orvos, mérnök az illető profi nyelvtudással.
Lehet azért velem beszélgetni, de nem vagyok egy szószátyár típus. Mi van ebben olyan különös? Sok olyan férfi is van, aki szintén hallgatag típus, mégis ők is kellenek valakinek. Ezek után egy csendes nő is társra lelhet.
Szerintem bárki bármit mond neked van igazad Kérdező. Ha én megböknék egy srácot én is arra gondolnék, hogy tudja, hogy érdeklem.
A többieket pedig szard le magasról, akik fikáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!