Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok csak szexet akarnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok csak szexet akarnak, a többi kamu?

Figyelt kérdés

Ha megtetszik egy lány, és csak meg akarom döngetni,mindig simán,és lazán viselkedem vele. Ilyenkor a lány is vevő a dologra,és összejövünk. Aztán ha megvolt,akkor vége is.

Viszont ha belé szeretek,akkor sokkal könnyebben zavarba jövök,kicsit béna vagyok. És ilyenkor rendszerint nem jövünk össze. Mert nem vagyok elég kemény,meg vagány. Mindig megkapom,h csak barát azt ennyi. Pedig komoly kapcsolatot szeretnék.

Tapasztalataim során azt szűrtem le,hogy ha csak szexet akarok egy lánytól,az rendszerint összejön,de ha kapcsolatot szeretnék,az sosem jön össze.

Most vajon ez csak velem van így,vagy a lányok már tényleg nem vágynak komoly kapcsolatra...?

2012. jún. 15. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
meg pénzt
2012. jún. 15. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is ezt tapasztalom. Ha egy lány komolyan gondolok akkor tuti barátok leszünk.

Ha vicces vagyok vele, szivatom, bunkó is vagyok akkor meg jön hogy járjunk...

2012. jún. 15. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha a csaj csak szexet akar, akkor többet nem is tud adni...
2012. jún. 15. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben..
2012. jún. 15. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezt a hülyét! Ez vazze csak veled van így. Hogy csinálod?
2012. jún. 15. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg jól beszél a kérdező! Én is épp most kezdem megtapasztalni milyen előnyei vannak, ha alapból a szex a kezdő téma ismerkedésnél. Ez a lány úgy tapad rám, mint a pióca mindenáron dugni akar már velem. Míg, amikor normálisan, jó fiús, úri ember módjára kezdtem a lányokkal ismerkedni, hát hadd ne mondjam felőleg meg is dögölhettem volna, akkor sem érdeklődött, hogy mi van velem. Mindig nekem kellett ráírni, míg végül meguntam és azóta direkt a könnyűvérű lányokra vadászom.
2012. jún. 15. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Pont az a bajod, hogy a hosszútávú kapcsolatokra rágörcsölsz.
2012. jún. 15. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:

jó, lelkizést kilőni, aki nyávogna kihúzni a listáról

aztán?

2012. jún. 15. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
A szex a férfiaknál a cél, a nőknél az eszköz. Nehogy azt hidd, hogy egy nő is lefekszik veled csak a szexért és nem tervez tovább. Ilyen nincs, max. nem voltatok kompatibilisek valamiért és "elengedett" téged és betudta egy rossz választásnak.
2012. jún. 15. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!