Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugye így kell csókolózni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye így kell csókolózni? (lenn bővebben)

Figyelt kérdés

Becsukjátok a szemeteket.Elkezditek egymás ajkát harapdálni,de nem durván.Aztán meg eljátszotok a nyelvetekkel.

Azért kérdezem,mert egy csajjal nem soká fogok találkozni akivel nagyon nagy az esélye,hogy csókolózni fogunk.

A lány 12 én meg 13 éves vagyok.

2009. júl. 4. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát ez az utolsó édi volt...

De stimmel...így jó lesz.

Nekem első csóknál 3puszi volt előtte,és 3 utána.Nem értettem miért,és kicsit bele is zavarodtam.Ez 9 éve volt,és még mindig emlékszem rá :-D

23/L

2009. júl. 5. 11:47
 12/14 anonim válasza:

Szerintem Aranyos vagy, h így izgulsz az első csók előtt!

Igen ígyis lehet csókolni a,hogy leírtad..

De szerintem a harabdálást hagyd el nem mindenki szereti... helyette inkább puszilgasd!

(VAlamint ha nemm ered nyelv nélkül is lehet csókolni) De ha nyelvel csinálod vigyez ne nyomd le a torkán!Ne parázz és figyeld ő hogy reagál a dolgokra (A szem se lényeg ahgoy érzed lecsukva v kinyitva jobbb)

2009. júl. 5. 16:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez tuti kamu kérdés...XD De azért édes, és nem ilyen polgárpukkasztó, emberhergelő...:)
2009. júl. 5. 18:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Elmondom neked hogy ez nem kamukérdés!
2009. júl. 5. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!