Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmet ajánltok a moziba?
Kérdezd meg őt :)
Amúgy szerintem egy romantikus vígjátékkal, vagy esetleg drámával jól rá lehet hangolódni a randira.
Az Amerikai pite: a találkozó című film pedig jó hangulatot teremt, én szerintem azt választanám.
19/L
09:24
akkor nézzél micimackót, az a neked való! Amúgy 16os karikát kapott, szóval meg sem nézhetted volna!
de selejtesek vagytok mindahányan. a prometheust nem lehet egy lapon említeni a csk-val vagy a többivel, mert más az alapsztori és a történet is másra éleződik ki.
nem kell kockának lenni valakinek, hogy tetsszen. én nem vagyok kocka, csak a látvány miatt mentem el, de még csak nem is a darabolás vonzott, mert nem sok olyan jelenet volt, hanem a tájak felépítése és megalkotása, művészi szempontból volt számomra érdekes.
az, hogy ennyire gyerekesek és begyöpösödött a gondolkodásotok, az elég szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!