Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem bírják felfogni hogy foci EB van és ilyenkor csak másodlagosak?
Én a barátnőmért bármit megtennék, és ilyenről mint a foci eb lemondanék, még akkor is ha csak szeretné. És nem vagyok puhánynem tudom mi aki nem szereti a focit. De te nem érdemled meg a barátnődet!
F
Pasik miért nem bírják ki,mikor valami érdekes program van,és a lány elakar menni?
Bezzeg ha a csajnak lesz más programja,vagy valami ami érdekli,és leszarja a fejed,na akkor te meg vered majd a nyálad " tuti megcsal,és nem szeret" és keresni fogsz mást. Na,én a csaj helyében meg addig szépen keresnék olyat,aki foglalkozik velem.
Ne legyél papucs, nem lehet mindig az amit ő akar.
(off: ma döntetlen lesz )
én inkább töltöm az időmet a csajommal mint nézzem ezt a f@szságot :D (jó nah tiszteletben tartom hogy sokan szeretik...)
szóval mindig van kivétel
mért ne érdemelné meg a barátnőjét? :D
azért, mert 2 évente van világ esemény, ami tart 1 hónapig, és addig picit elhanyagolja ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!