Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti randiznátok egy csúnya de normális lánnyal?
Figyelt kérdés
Szóval csúnya egy lány,de lehet vele viccelődni és elvagytok vele.2012. jún. 13. 13:45
21/26 anonim válasza:
Példának okáért. Ez a nő szerintetek csúnya? Mert szerintem egyáltalán nem. Sőt, nekem nagyon bejön.
22/26 anonim válasza:
Ha küldesz egy képet magadról, megmondom a választ. Amúgy 70% hogy igen, mert normális vagy és ez ritka. :)
23/26 anonim válasza:
24/26 anonim válasza:
nem hiszem. ő csak haver lehetne.
25/26 anonim válasza:
elgondolkoztam, h milyen lenne, ha ezt az egyik fiú haverom írta volna (lehet h ő volt???) Sosem mondtam magam szépnek, viszont nem tudom, hogy a többiek mit gondolnak a külsőmről. Van egy-két jó haverom , akikkel elvagyunk.
26/26 anonim válasza:
Jaj, PJ is tipikus ronda-szexi nő, őt kellett volna eleve linkelnem E. P. helyett, sokkal erotikusabb még képeken is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!