Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti randiznátok egy csúnya de normális lánnyal?
Figyelt kérdés
Szóval csúnya egy lány,de lehet vele viccelődni és elvagytok vele.2012. jún. 13. 13:45
11/26 anonim válasza:
Ezt így nehéz megválaszolni. Úgy kell kb ezt elképzelni, mint, ha a külső és belső tulajdonságok összege adna egy értéket, aminek el kell érnie egy szintet. Ha a csúnyácska, de amúgy meg egy főnyeremény, akkor csont nélkül. Ergo, ha van annyira jó fej, ami fordítottan arányítva a szépségbeli hiányosságaihoz eléri az ingerküszöböm, boldogan randiznék vele. Alsó korlátot azonban mindkét tulajdonságnak szabni kell, azaz ha csóri annyira rusnya, hogy nem tudnám megkívánni, akkor esélytelen.
12/26 anonim válasza:
"vannak szép csúnya lányok"
Ezen szétröhögtem magam :DDD
13/26 anonim válasza:
Nem randiznék, mert előbb utóbb úgyis előjönne hogy csúnya, és hogy nem is kívánom, és úgy nem sok értelme van.
14/26 anonim válasza:
Hát, megmondták már előttem is. Ha számomra spec. csúnya az illető, nem igen akarok vele összejönni, mert nincs külső vonzalom, ami kell. De persze az elvárásaim már nem feltétlen, hogy a csúnya kategóriába sorolnák. Ez csak az elvárásaitoktól függ.
15/26 anonim válasza:
Nem kizárt hogy beleszerethetek. 23/F
16/26 anonim válasza:
Én olyannal nem randiznék aki csúnya. Az kizáró ok.
17/26 anonim válasza:
lehet valaki nagyon rendes, jófej, humoros, normális, stb, ez mind másodlagos. az első, hogy tetsszen. sajnos a külső igenis számít, ez van.
19/26 anonim válasza:
A szépség/csúnyaság teljesen relatív...
20/26 anonim válasza:
Szerintem a rendkívül sekélyes és korlátolt emberek mondják valakire, hogy csúnya. Aki egy kicsit is igényes, a karaktert nézi és nem a külsőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!