Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó ismerkedős helyet ajánlanátok? Westend? Margit sziget? Vagy esetleg éjszakai vidámpark? 16/L
vidámparkba csak akkor menj, ha milliomos vagy, mert a magyar vidámpark g--idrága... ha tényleg jól akarod érezni magad, akkor kb annyit költesz, mint egy Disneyland belépő.. annyit khm... mindegy
Kivel szeretnél ismerkedni? Osztálytársaddal? Milyen beállítottságúak vagytok? Olyan békésebbek, vagy metálheadek?
Egy jó teázót ismerek a Móricz-on, az a neve, hogy Vörös Oroszlán. Én oda hordtam a lányokat :) van ilyen beülős párnás zug, igen kellemes.. Vagy mi a barátnőmmel a Margit szigeten ringy..ringóhintóztunk. Azt nagyon élveztük. bár nemtudom, hogy 18 alatt kaptok-e olyat. Én 17 voltam akkor, és a jogsim otthagytam :D azt elfogadták.
Westendbe fiút ne vigyél, mert azok nem szeretnek shoppingolni :D mit szerettek? van egy csomó ötletem, csak nem mindegyik univerzális :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!