Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van benne alkohol, akkor sokkal kedvesebb. Tetszem neki?
Van egy srác, aki amikor iszik (persze nem 1-2 sörről van szó,de nem is kell hozzá részegnek lennie), olyankor mindig nagyon aranyos lesz velem, és olyan érzésem van ilyenkor, hogy akar tőlem valamit. Pl: megkérdezi h fázom-e, és odaadja a pulcsiját; felajánlja a helyét h ő üljön a rosszabb helyen; és mikor olyan szám szól az összejövetelen, ami szerelmes, akkor mindig rám néz,mosolyog,és úgy énekli az olyan részeket,hogy pl "csodálatos szemeid...szzeress";folyton rámvigyorog csak úgy; keresi a társaságomat,próbál beszélgetni velem; bevéd mások előtt; stb :D Ez már többször is előfordult. Ez csak azért érdekes annyira,mert ez a srác az én sógorjelöltem, de nem tudtam nem észrevenni ezeket a dolgait. Alapjáraton változó a hangulata,vmikor kedves velem,vmikor beszólogat,de teljesen józanul csak ritkán beszélgetünk,és nem vigyorog csakúgy rám. Tetszem neki?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!